Ihanat häät Villa Stenbergissa Lohjalla

Ihanat häät Villa Stenbergissa Lohjalla

Tällä kertaa ihanat häät juhlitaan Lohjalla Villa Stenbergissa. Villa Stenberg on ihastuttava yhdistelmä modernia huvilaa ja rauhallista miljöötä. Läheltä löytyy niin metsää kuin järvenrantaakin. Voitte siis arvata että hääkuvaaja huokaisee onnesta päästessään kuvaamaan tällaiseen paikkaan. Hääpotreteille nimittäin löytyy valtavasti mahdollisuuksia pienillä siirtymisillä. 

Jonnan ja Mikan tunnelmalliset häät olivat yhdistelmä luonnollisuutta ja ylellisiä yksityiskohtia. Sateisesta säästä huolimatta tunnelma oli upea ja hääpari näyttävä. Oli todella mukavaa kuvata heidän kanssa. Jonnan kampauksen ja meikin loihti Studio Suvi Salonen. Morsiamen tukan väri ja kampaus olivat kerrassaan upeat!! Morsiamen korvakorut ja kaulakoru ovat Ninkasta ja kukat Kukkahuone Veronasta. Juhlien cateringista vastasi suosittu lohjalainen Chef´s Service.

häät lohja ninka valokuvaus hääkuvaus Ninka Villa Stenberg häät lohja ninka valokuvaus Villa Stenberghääkuvaus Ninka Villa Stenberg Lohja

Häät Villa Stenberg hääkuvaus Ninka

hääkuvaus Ninka Lohja Villa Stenberg häät Häät Villa Stenberg Lohja hääkuvaus Ninka

 

Villa Stenbergissä on myös yöpymismahdollisuus ja tämä upea ja tunnelmallinen huvila sijaitsee lähellä Lohjan Kisakalliota, joten isoihin juhliin majoitusvaihtoehtoja kannattaa kysellä myös sieltä. 

hääkukat Verona Ninka valokuvaus ninka valokuvaus häät lohja villa stenberg ninka valokuvaus Villa Stenberg häät lohja häät villa stenberg lohja ninka hääkuvaus

Häät Villa Stenberg hääkuvaus Ninka Lohja

Harmiksi päivä oli sateinen, mutta ei onneksi haitannut häiden tunnelmaa vaan pikemminkin sitoi tunnelman tiiviiksi ja lämpimäksi. Suomen sää on yleensä siitä kiva että harvoin sataa ihan koko päivää, joten näissäkin juhlissa päästiin nauttimaan Villa Stenbergin upeasta pihaterassista. 

Häät Villa Stenberg Lohja hääkuvaus Ninka

Häät Villa Stenberg Lohja Hääkuvaus Ninka

Häät Villa Stenberg hääkuvaus Ninka Lohja

Häät Villa Stenberg Lohja Hääkuvaus Ninka valokuvaus

Häät Villa Stenberg hääkuvaus Lohja Ninka Valokuvaus

Hääkuvaus Ninka Valokuvaus Häät Villa Stenberg lohja kisakallio

hääkuvaus Ninka lohja Häät Villa Stenberg

Usein hääpari stressaa etukäteen hääpäivän säätä, mutta se on aivan turhaa. Sille kun ei minkään voi. Se mille voi on asenne. Pakko nostaa hattua tälle hääparille ja heidän upealle asenteelleen! Korkkareissa pääsi vaikka metsään ja sadekuuro kesken kuvausten sai morsiamen vain nauramaan. Valokuvaajan näkökulmasta sade ei nimittäin ole välttämättä huono juttu. Sateella sävyt ovat todella upeita ;)

hääkuvaus Ninka Valokuvaaja Lohja

Villa Stenberg häät Lohja Ninka valokuvaus Ninka Korut

Onnea vielä Jonna & Mika! Oli mahtavaa olla ikuistamassa teidän tärkeää päivä <3

Rakkaudella

Nina