Beställ jobb efter önskemål

Unikt för dig, den designade och kärleksfullt handgjorda infödda Ninka Design Jewel är din underbara stil efterbehandlare.

Jag förbereder smycken skräddarsydda enligt dina önskemål. Inspirationen kan inspireras av en av de smyckesmodeller jag tidigare förberett eller ett fotokollage samlat smycke smycke. Juvelen kan utformas för att passa in i en viss kostym eller frisyr, eller det kan anpassas till festtemafärger. När det gäller andra designers gör jag inte kopior av andra smycken modeller, så din önskan kanske inte exakt samma som någon redan gjord av smycken. Unik Ninka design Koru representerar något nytt och något personligt, bara utformad för dig. Detsamma är inte samma sak för någon annan. Jag gör en del beställningsarbete baserat på mallar jag redan har utformat och det finns alltid lite knep om hur de skiljer sig från den tidigare. Jag har också färdiga Design mallar som finns att beställa med längre leveranstider om de råkar vara ute ur webbshopen. 

När fotokollage och önskemål mappas görs nödvändiga mätningar och materialval. I detta skede vet vi redan hur man bedömer det slutliga priset för korgen. Ninka Design Unika priser börjar på 129,-och de mest värdefulla smycken jag har planerat just nu är 390,-Jag vill inte behöva betala för håret prydnad-din dröm om malt, men jag vill inte heller göra undermåligt arbete med billiga och dåliga material. Jag använder material som sötvattenspärlor av fin kvalitet, Swarovskikristall och återvunnet material där det är möjligt.

Efter det kommer det att finnas en materiell avgift som vanligtvis är cirka 30-50% av priset på smycken. Efter denna betalning kan tillverkningen av smyckena börja. Efter att smyckena har slutförts får du en bild av den, eller så kan du komma för att passa Ninka Design Studio till Lohja. Ibland skickar jag också operationen bilder om jag behöver be om mer detaljerad information.

Om du inte når försoningen, kommer du att ha en 14-dagars utbyte rätt till någon annan produkt. Detta används inte ofta för skräddarsydda jobb men vi vill se till att du är nöjd med dina öron. Det är därför helt säkert att beställa en anpassad smycken på nätet Ninka.fiOnline butik. 

Om du vill att din design ska implementeras eller om du vill börja designa en fantastisk unik stil med mig, vänligen kontakta nina.rontynen@ninka.fi 

Leveranstider för skräddarsydda smycken är 1-2 veckor och sommarsäsongen rusa under 3-4 veckor.

Designa något unikt och underbart tillsammans!

Kärlek

Nina