Betalningsmetoder

Betalningsmetoder

Ninka Online Store har alla de vanligaste betalningsmetoderna tillgängliga. Finländska bank- och kreditkortsbetalningar hanteras via Paytrail-tjänsten.

Ett annat alternativ är PayPal betalningsmetod. Du kan använda den för att betala för ditt köp med kreditkort eller använda ditt PayPal-konto. 

Läs nedan för detaljerade beskrivningar av olika betalnings- och leveransmetoder.Paytrail (på 1960


När du vill betala med internetbank, kreditkort, insamlare Faktura, Flex faktura eller Flex del betalning, välj betalningsmetod Paytrail. Betalningsmetoden väljs genom att klicka på länken under bilden på sidan val av betalningsmetod.

 

Betalningar via Visa, Visa Electron eller MasterCard:

Om du vill betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard kommer Ninka Oy endast att fungera som marknadsförare av produkter och tjänster och även leverera produkterna till köparen. Fordringar är Paytrail Oyjs ansvar.

Paytrail Oyj verkar med Visa, Visa Electron eller MasterCard, eftersom säljaren av produkten och transaktionen uppstår mellan kund och Paytrail plc. Säljaren ansvarar för alla handelsrelaterade skyldigheter. Paytrail Oyj är också betalningsmottagaren.


Paytrail Oyj

Id: 2122839-7

Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä

Telefonnummer: 0207 181830

Internetbank:

En bankbetalningsöverföring online utförs av Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med finländska banker och kreditinstitut. För konsumenten fungerar tjänsten precis som traditionell online-betalning.

Flexibilitet och flexibilitetsinstalering:

 Enkelt och säkert köpa våra produkter med flexibilitet räkningen eller flexibilitet avbetalning. Tjänsten erbjuder en inhemsk flex betalningsmetod. Flex Bill ger dig 14 dagars betalning (fakturaavgift € 4,90) och en flexibilitet i avbetalning Max. 12 månaders betalning (faktureringsavgift 4,90 euro och månadsränta 2,42 %). Varför inte köpa den produkt du drömt om idag och välja flexibilitet att betala för din kundvagn. För mer information, besök www.jousto.com.

Faktura och avbetalning: 

Välj den onlinebutik som erbjuder collector invoice/partial payment service och överför önskade artiklar till din inköpskorg, gå till Kassan, välj leveransmetod för produkten och välj betalningsmetod Collector Invoice/avbetalning betalning. Fyll i dina kontaktuppgifter. Produkten levereras till ditt hem. Fakturan levereras antingen med produkten, som ett separat brev eller via e-post. Fakturorhar upp till 60 dagars räntefri betalningstid. Du kan betala hela beloppet samtidigt eller dela upp det i mindre delar. Det minsta betalningsbeloppet markeras på fakturan. För mer information, besök www. Collector, det.


 

Paypal

Om du vill betala med PayPal-konto väljer du PayPal som betalningsmetod. Betalningsmetoden väljs genom att klicka på länken under bilden på sidan val av betalningsmetod. 

 
Hur fungerar PayPal betalningsmäklare?
 
Kontrollera att du har en säker Internetanslutning till Paypal (adressen börjar med HTTPS). Öppna registreringen för ett konto (PayPal). Att öppna ett konto är gratis och det finns ingen avgift för att underhålla det. För att öppna ett konto behöver du en e-postadress som fungerar som ditt inloggnings-ID. Vänligen ange din e-postadress med din egen officiella och giltiga adress, eftersom all korrespondens kommer att hanteras med denna adress. Du kan senare ändra adressen i kontounderhållet. Ange ditt kreditkortsnummer och ditt namn och adress när du öppnar ditt konto. Kontrollera ditt kreditkort (verifiera konto). Denna åtgärd kommer att se till att kortet är verkligen din och att du just har meddelat kortet till Paypal. Vid denna punkt kommer ditt kort att debiteras en avgift på ca 2 EUR som du kommer tillbaka när du har slutfört verifieringen. Kontrollera din kreditkortstransaktion. Inom några dagar kommer ditt kontoutdrag att visa en Paypal-avgift. Du har ett fyrsiffrigt medlemsnummer som du använder för att verifiera ditt kreditkort med hela kontoverifieringen. De två eurobetalningarna återbetalas till ditt PayPal-konto. Du behöver inte överföra pengar till ditt konto ännu på denna punkt. 

Ta hand om användarnamnet och lösenordet som är kopplat till ditt konto eftersom de är nyckeln till att komma åt ditt konto. Huvudregeln är att denna information ska hållas lika noggrant som bankkortets ID-nummer. 

Betalningsmetod i PayPal Ninka.fi onlinebutik. När du betalar för inköp debiterar du säljaren till ditt PayPal-konto. Om ditt konto inte har några pengar debiterar PayPal ditt kreditkort. Du betalar i slutändan för dina inköp med ditt vanliga finska kreditkort. Säljaren kanske inte vet ditt kreditkortsnummer och kommer bara att få en remissa från Paypal. Att köpa är säkert eftersom din kreditkortsinformation är bara på ett ställe, även om du köper från flera olika butiker.