Vacker dag Design

Välkommen till Ninka! Vårt budskap är en glad livsstil och en lycklig varelse. Vi får glädje av små dagliga saker, men vi njöt också av den underbara atmosfären i den stora firandet. Det viktigaste är närvaro, känslor och underbara minnen. Vi vill dela denna känsla med våra blommor, produkter och tjänster. Tack för att du deltar i < 3

Ninka Design är ett registrerat varumärke som tillhör Ninka®. Jag tillverkar högkvalitativa smycken från sötvattenpärlor, glas och kristall. Estetik, kvalitet och praktiska är viktiga och, när jag designar våra smycken, kommer jag att genomföra varje smycken individuellt och slutförts. 90% av våra smycken tillverkas i Finland av Lojo, med undantag för smyckesmodellen. Inhemska smycken du känner igen nyckeln Flag® märke. De viktigaste flaggan bilder uppdateras till rothandeln, dvs för alla inhemska produkter det ännu inte finns. 

Min personliga design är en utgångspunkt för mig och jag planerar min smyckesmodell själv. Kopiera inte mina modeller. Jag strävar också efter att använda återvunnet material i mina smycken och förnya min gamla nya. 

Jag implementerar också frisyrer, smink och fotografi med professionalism. Kolla in mina verk och deras stil www.ninkavalokuvaus.com. Om du gillar dem, tveka inte att kontakta oss så låt oss se vad en underbar ensemble kan erhållas bara för dig. 

Nå mig bäst via e-post juhla@ninka.fieller nummer 050 4420626