Ninkas berättelse

Hej! Jag är Nina, lojo slags två liten pojke mor, en smyckesdesigner och fotograf. Namnet på mitt företag och min smyckeslinje kommer från mitt jungfrun, Nina Kaarre. På något sätt har det överlevt som ett namn för mig och Nina kallas ofta också Nink.

När jag var ung var supermodeller riktigt stora kändisar. Vi spelar ofta supermodeller i våra spel. Jag minns att jag var en fotograf och stylade mina vänner i en mycket ung ålder. Men det var en slump att fotografering blev mitt jobb och min stora passion för vuxen ålder. I fotografi, har jag äntligen kunnat dra fördel av känsligheten var lite av en börda som brukade vara den kommersiella sektorn. När jag fotograferar, är jag fascinerad av äktheten och ögonblickets magi.

Min andra hobby som litet barn ritade. Jag ritade prinsessor på papper och färgade detaljerna med min mors ögonskugga. Jag minns den första ögonskuggpaletten jag köpte från Anttila. I den bildade de vackra färgerna fjärilen och det var min största skatt. Detaljerna var alltid viktiga. Jag älskade också djur, särskilt hästar, och de var under större delen av mitt liv tills de nådde vuxen ålder.

Till att börja med studerade jag det kommersiella området men det kändes inte som mitt eget men jag ville skapa något med mina händer. Jag tog examen som sminkonstnär 1997 och som frisör 2000. Jag arbetade i flera år inom kosmetikimportindustrin och hade mindre att göra. Jag kände att jag inte kunde komma framåt och jag saknade något. Hantverk har alltid spelat en viktig roll i min familj. När jag var liten skapade min mamma en av varandras underbara stickade tröjor dekorerade med glittrande applikationer. De var riktigt vackra. Jag tror att de medvetet inspirerar mig mer än någonting annat. Jag tror och hoppas att glädjen vid att skapa hantverk också kommer att övergå till mina egna barn.

Ursprungligen blev jag också fascinerad av smycken och särskilt hårsmycken genom de festliga frisyrer jag gjorde. Jag började importera glittrande festsmycken under 2011. En gång i tiden kom en smycke helt trasig. Jag virvlade runt fragmenten ett ögonblick, eländigt när jag tvekade att kasta dem i papperskorgen. Plötsligt började bitarna att falla på plats. Något helt nytt föddes. Jag började arbeta med produktutveckling som ledde till skapandet av smyckemärket Ninka ®. Ninka Design är född av kärlek till alla vackra och glädjen att skapa den. Alla är unika!

Jag hoppas att min kärlek och passion för mitt arbete återspeglas i min produkt. Min stil är känslig och feminin. Det viktigaste för mig i mitt jobb är kvalitet och kundnöjdhet. Jag gör varje bit av mina smycken med omsorg och kärlek som om de var mina. Jag gör varje frisyr och smink så fint jag kan. Varje person jag fotograferar är viktig för mig och jag strävar alltid efter det bästa. Jag hoppas att mitt arbete blir en glädje och en lång tid för dig.

Du kan också hitta små föremål med utländska skatter i min onlinebutik. Några av våra pärlörhängen design kommer från en kinesisk pärla tillverkare. Vi gör några av pärlaörhängena själva. Just nu är alla hårstycken av inhemsk produktion.

2017 Ninka Design Smycken tilldelades Key Flag® som ett tecken på hushållsarbete.

Tack till alla mina underbara kunder! Jag kan inte tillräckligt betona hur viktigt du är för mig.

Ps. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad

 

omsorgsfullt

Nina

 

Välkommen till Ninka Design Studio Day i Somalia

https://www.facebook.com/NinkaDesignFi/

https://www.instagram.com/ninkadesign/

http://juhlakampaukset.blogspot.fi

www.ninkadesign.net