Vuoden 2017 uudet tuulet

Nya vindar för 2017

Hej, gott år 2017. blir det här det bästa året någonsin?! :)

Vad är nytt Ninka.fi och fest smycken.fi webbutik 2017?!

Åtminstone nya underbara produkter kommer långsamt in i en stadig takt hela tiden. Jag publicerar inte den faktiska nya samlingen, men varje bit är unik. Du kan inte rusa för att avsluta ditt hår smycken.. De kräver en viss mängd inspiration och koncentration för att ge smycken rätt form. I synnerhet är smycken resonemang svårt och jag gör ofta en separat "smycken resonemang dag" och göra det koncentrationsintensiva jobb för fler bitar samtidigt. 

Folk frågar mig ofta var jag får min inspiration för mina smycken. När om vad! Ofta hur frisyrer, kostymer, material och Persona. Jag bläddrar inte inhemska eller utländska konkurrenter eftersom jag försöker mitt bästa för att bearbeta mina egna idéer och inte kopiera de färdiga idéerna. Jag tror att det roligaste är att leta efter nya material, för ingenting är mer inspirerande än att lära sig nytt material, när du ser det färdiga smycket i det och sedan börjar du tänka på hur man får det att hända :)

Först och främst kommer nya vindar i form av webbplatser! www.ninka.Studio samlar fototjänsterna jag erbjuder och kundgalleriet. I år har jag redan kunnat göra några härliga skott, tack vare mina härliga kunder!

Ja...och då har jag blivit frågad många frågor om kurser! den idén börjar bara ta form.. men om du är intresserad av smycken, hår eller smink. Kontakta mig

firande (på) ninka.fi 

ÄLSKA

Nina

 

 

Ps. nästa helg är Love me do fair på Helsinki cable. Vi är framme. :)

Vi ses!