Tervetuloa uusi vuosikymmen!

Välkommen till det nya decenniet!

Ett underbart nyår för dig! Förhoppningsvis har det nya decenniet börjat fint. Årets utrustning var något knuffad, eftersom studions migration var just det. Det var på något sätt rening för att få migrationen klar och det gamla affärsläget tomt. Den nya eran innebär att fokusera på de saker jag känner mig mest relevant för mig själv. Familj, fotografi och smycken design. Det kommande året är tillägnad fotografi och smycken design. För de saker jag älskar och som jag inte bråttom att överge. Så småningom lastbilen började men växer och växer ... Va! Isen är ljusare än den extra Sälä. Underbart leende igen mer. Dessa förändringar och nya vindar nämndes redan förra året i min Fotografering Blogg.

Ninka uniikijewelry Inhemsk design smycken

Förra sommaren var underbart och ganska hemskt. Den bästa upplevelsen missade den fantastiska bröllopsfotografering och andra beskrivningar och verkligen alla de stora kundmötena. Några av dem längtar inte efter den dyra studion utrymme i centrum av Lojo, men trenden har mer och mer av atmosfären och kundens hopp om platsen. Så det var lätt att ta dörrarna till nästan hela sommarstudion för att fatta beslut om affärsrummet. Irriterad emellanåt. Men känslorna gjordes.

Den nya studion i Turipetter är speciellt för fotografering och Stailaus, och en plats där jag kan träffa mina underbara kunder på beskrivningen och smycken frågor. Den Turter är mer avskild, men den plats där jag upplever att jag kan erbjuda mina kunder mer. Samtidigt hanterar vi beskrivningarna i studion och i atmosfären, bara en liten gå. 

Ninka Smycken Inhemsk Design Bröllop Smycken

Studion börjar i en krypande kalkon, men i början av våren är tiden för bröllopet mässan! Underbart när den nya energin och entusiasmen flyter över hela framtiden. Bröllop Säsong 2020 Välkommen! Är det här din bröllopsdag? Vad är det för firande? Vilka saker har du upplevt utmanande att organisera bröllop eller fester? Jag älskar verkligen att diskutera dessa och alla andra saker!

Jag kan komma för att träffa Wanha Port för att gifta sig på Mässor 11-12,1. och Love me do mässor 18-19,1. Helsingfors kabelfabrik. Förutom Lohja i Laurentius Hall 9.2. Höll Pärla Mässor där bröllop, fester, gåvor i den avdelning vi är inblandade. Så vi ses, förhoppningsvis på mässor!

Nina Rönninka

Gott Nytt År < 3

Kärlek

Nina