Parhaat joululahjavinkit Ninkasta

Bästa julklappstips från Ninka

Jul! En underbar underbar jul! Ibland är julklappar krångel, och ibland är det väldigt enkelt att beställa dem direkt från nätbutiken. Som här från oss på Ninka. Och ja, julklappar kan bytas ut, så shopping är inte bara lätt utan också supersäker. Här är några garanterade julklappstips till honom!

1. Ett presentkort för fotografering! Fungerar alltid och du kan välja belopp och datum! Mottagaren av gåvan får en underbar fotograferingsupplevelse och underbara bilder i minnet. Presentkort är tillgängliga från vår kundservice på juhla@ninka.fi

fotografi presentkort

 

2. Pärlörhängen. Dessa är tidlösa och alltid värdefulla! Visste du att vi bara använder de bästa pärlorna i våra smycken!

 

Det finns flera mönster av pärlörhängen och pärlhalsband, och mer kommer att beställas.

3. Zirconia örhängen är lika vackra och perfekta för henne som vill ha en subtil gnista! Dessa örhängen skiljer sig verkligen från de många modellerna på marknaden! Nyanser av guld, silver och rosaguld. Det finns fler modeller tillgängliga!

4. Eller vad sägs om en unik smycken specialtillverkad !? Om du inte vet exakt vad mottagaren vill är ett presentkort för ett unikt smycke alltid ett bra alternativ. Presentkort finns tillgängliga från vår kundtjänst juhla@ninka.fibara det belopp du vill ha.

5. Festväska! Dessa väskor är så coola att jag planerar att ha födelsedagsfest trots allt jag kan använda! Hår- och pärlsmycken går jag till varje dag, men festväskan kräver åtminstone en fest! :)