Miten Ninka Nordic Light - korukokoelma sai alkunsa

Så här kommer Ninka Nordic Light Jewelry Collection

2017 föddes kollektionen Lohjan Turipetter. Detta föregicks av 2014 North Jewellery-serien, som var känd för sin norra vår, norra Fire, norra Ruska och norra Light. Utformningen av en hel samling smycken var fortfarande mycket svårt att titta på, men det började med tanken på hur jag vill att min samling ska se ut som helhet. De grundläggande pelarna i smyckesserien är romans, tidlösa och vackra hantverk. Varje smycke är unikt, eftersom två identiska inte finns. Serien består främst av hårsmycken men också några modeller av örhängen, armband och halsband. Den starka inspirationen av allt mitt arbete är lätt, så mina smycken serie inspiration bygger på det också. 

Vi levererar också smycken nuförtiden utomlands. Så namnet på smyckesserien ändrades till 2017 Nordic Light Jewellerone. Serien ska omfatta Nordic Light, Nordic Fire och Nordic Spring samlingar. Alla smycken i serien är designade, tillverkade eller monterade i Finland. 

Nordic Light beskrivs först i min North-serie. I denna samling av smycken, har jag samlat de mest fantastiska mönster genom åren, liksom den nya Iiris smycken serien gjord av vackra pärla blommor. 

 

 

Jag jobbar bara på de kommande Nordic Light Jewellery smycken! Till min glädje kan jag säga att den nya serien använder ännu mer återvunnet material < 3 ny kollektion kommer att släppas i januari 2020! För att höra:)

Kärlek 

Nina

 

Bilder Ninka Fotografering

Modell Iiris Kankkunen

Kostym Rust Design

Frisyrer och Makeup Studio Suvisalonen