Mennään naimisiin messut 11-12.1. Helsinki

Låt oss gifta oss med mässan 11-12.1. Helsingfors

Den kommande helgen kommer att äga rum i Helsingfors Wanha hamn för att gifta sig med en mässa. Detta är årsdagen av bröllopsdagen på 25 år! Tiden har varit i flera år. Jag minns att jag var med i den här mässan med min mamma många gånger redan innan du sätter upp ditt eget bröllopsföretag. Ganska robust! Men jag trodde aldrig att jag skulle delta i dessa mässor mig själv som utställare. För första gången i Ninkka deltog jag i mässan i januari 2012. Så länge.

Ninka har hållit en liten paus från att gifta sig på mässor för ett par år nu eftersom de andra mässorna är så nära och deras egna resurser deltagande är små. I år ville jag dock delta i båda Helsingforsmässorna. Och lyckligtvis finns det ingen anledning för en att gå, är jag har vad den mest underbara hjälp < 3 och brudar, brudgummen, gaser, bröllop föräldrar är alltid ett nöje att träffa. Entusiasm är att ta tag i och händelsen är alltid en möjlighet att bekanta dig med andra utställare.  

Så om bröllopet i åtanke, vi ses här https://www.mennaannaimisiin.fi/ohjelma-2/

Kom och hälsa på departementet 42:)

Wedding Fair kommer att gifta sig rättviswanha Port