Love me do - häätapahtuma 18-19.1.20

Love me Do-bröllop händelse 18-19.1.20

Rustika, pastell- och naturmaterial. Detta kan kalla upp den gångna helgens Love me do fair med vad som kommer i år-20 inhemska bröllop trender. Mycket stora förändringar i bröllopet trender återspeglas fortfarande inte i denna kompromiss. Materialen var kanske mer använda och modigare än tidigare år.

 

Bröllop Blommor Brudbukett

Bröllop Blommor Brudbukett

Förutom de mjuka tonerna, det fanns en mörkare och mer moodiest nyanser, som jag tror är ett mycket välkommet komplement till bröllopet mode. Dessa nyanser återspeglades i bröllopet bukett, färgglada kläder och skor. En liten touch av bling och drama i stil är underbart mystisk och förförisk!

Här är en liten fotorecension av mässans delikatess!

Brud bukett

Bröllop blommor är en viktig del av bröllopsdagenBröllop Bukett för brudenBröllop TäckningTabell Dekoration BröllopBröllop DekorationGuld, roséguld och antika nyanser, nyanser av koppar och apelsin var populära. Jag är väldigt attraherad av denna användning av torkade material. Dessa torkade dekorationer ger en härlig kontrast till blommorna. Guld-tonade smycken vi sålde mer än någonsin och roséguld verkar äntligen ha blivit ett bröllop mode så starkt som det har varit i utlandet under en längre tid. 

To You Company inställning var den mest underbara och trendigaste enligt min mening. Det slogs samman fint med kontrasterna av material och mjuka jordnära toner samt supertrendiga brända orange nyans. Och de rustika plattorna. Kärlek! < 3 

Bröllop Tabell dekoration och blommor

Trendiga Bröllop inställning

Dekoration

Den underbara kostymer av vita grevinnan jag gick till döds mer än en gång! Värt ett besök på detta urval. Det charmiga hotellet ligger i Borgå.

Brudklänning trender Lillian West White grevinnanBrudklänning för bröllop 2020

Brudklänning med spetståg bröllop2020 bröllop

Bröllop frisyrer Contest 2020 Love me Do

Bröllop frisyrer Contest för bröllop 2020

Bröllop frisyrer 2020 Bröllop Bröllop frisyrer Trender

Ett fint komplement var ett bröllop frisyr tävling som också såg en frisyr för stegen! Oavsett om på denna grund, den trendiga bröllop frisyrer av året 2020 fortfarande lös på en större hals, men med spektakulära detaljer. Luftigheten i frisyren bör vara så att det ser ut som en enkel position och underbart avslappnad. Men för att göra denna frisyr behöver du mycket skicklighet och teknik för att göra det hela dagen lång. Bröllopet frisyr kombinerar både skönhet och hållbarhet krav och måste passa i stil och hårkvalitet av föräldern. Underbart arbete sågs i frisyrer ras 2020!

I brudklänningtrenderna tävlar de bohemiska och glittrande kostymerna om uppmärksamhet med släta och stora kostymer, och bara frågan är: Vilken typ av brud är du tyyliltäsi? Vad älskar du?

Kärlek 

Nina

Idag är kanske den färskaste bröllopbuketten här.

Är du på mässan? Vilken var din favoritmässa?

Bröllop Blommor Brudbukett