Korukammat rennon boheemiin kampaukseen

Borstar för en avslappnad bohemsk frisyr

Guld och Rose tävlar tillsammans med silversmycken på smycken! I det här inlägget kommer jag att presentera några nya Ninka Design smyckekonstruktioner som är särskilt lämpade för vardagliga och bohemiska frisyrer. Smycken fungerar som det är eller kan kombineras med vilda blommor eller gröna blad. Detta underbara hårstycke är inte engångsbruk, men du kan använda det senare på en fest, och alltid på en bröllopsdag! Ninka Design smycken är också designade för att tåla tiden, en underbar gåva även för en dotter, ett minne av en mors bröllopsdag ... Jag tror att idén är en romantisk och uppskattande gest.

De två första bilderna av frisyren är handgjorda av Auli Tuomala. Hon arbetar på Louise Welfare Center i Porvoo. Modellerad av härliga Maia Koo, foto av Ninka Photography, kostym White Countess, Flowers in Hairstyle av Mea Flora

Bohemiska frisyrer är underbart avslappnade och rörliga! De fladdar i vinden och landar på deras ansikten vilda och med lite straffrihet. Dessa frisyrer och smycken ser ut som om de bara var sammanfallande i sin perfekta form, men i själva verket kräver det mycket tid och professionalism att göra en sådan frisyr eller smycken!

Mer och mer ser vi bröllop frisyrer med hår öppet. Jag får många frågor om vilken typ av hårsmycken som passar dessa frisyrer. Kan jag till exempel använda smyckekammar? Ja det kan du! Fästet på kammen kan stöds av kammar. Kammarna finns i en korsad kam, som håller smycken stilla även när de går hårt. På detta sätt kan frisyrer också användas på kort och medelhårt hår.

Det här är Jesas kambröder! Det extrema, det största smycket av dessa har redan gått till hennes nya hem, den vackra Johans bröllopssmycken.

Här är en härlig Rina juvelkam i guld-ton Vy Dao hår

https://ninka.fi/collections/kampaus-ninka/products/rina-korukampa-kukista-ja-kristallista

Kammen är utrustad med kammar som håller den väl i hala asiatiska hår. Lika bra, denna smyckekam skulle gå för en bullekam.

hiuskorukampa

 

Vår onlinebutik www.ninka.fi kommer snart att förnyas. Nu kan du dra nytta av "Flytta försäljning" nedan

med kod SALE - 20% fram till slutet av september 2017.

 

Färgglad höst!

terkuin Nina