Kesän juhlakampaukset - by Auli Tuomala

Sommarfest Campings-av Auli Tuomala

Sommaren! Vilken underbar ursäkt för att organisera en fest! Det var en examen, en stud part, en rippy fest, ett bröllop, en födelsedag, eller en fest i ämnet, många människor vill satsa på sin festliga fest som helhet. Det räcker inte att ha kostymer och tillbehör ovanpå vinden, men du vill satsa på smink och hår också. 

 Festliga frisyrer

När Contemplaating Yo-festande och andra professionellt examen firandet, hjälten för dagen ofta står inför håret, också tänka på funktionaliteten hos frisyr med lackering. 

Under de senaste åren har det hållit en mängd olika pigtail-Curly neckneedles, vilket gör det enkelt att passa i huvudet, men frisyren är spektakulär utan någon varning. 

 Pigtail frisyrer

I år, om du vill sticka ut från andra och prova något annat, föredrar vi till exempel en lös fläta slang, i vilket fall håret inte behöver tärnas in i muttern, men är fortfarande snyggt, festligt och arbetar med Lak och utan. För denna frisyr kan du också lägga lättare lätta hår smycken för att få mer spectatability och fest. 

Festliga frisyrer

 

 

 Festliga frisyrer

Det andra alternativet skulle vara mer klassiskt, även om detta är halsen bulle, men de tydligare linjerna ger en annan hållning till frisyr. Frisyren kan vara antingen helt slät, eller om du vill "göra något saker", då ytan kommer att föra levande med en mängd olika saker. Med korsstygn layout eller en lätt yta dekoration på laines.

För denna frisyr kan du också få en extra krydda i håret eller blommar, men att kombinera den med tydligare och mer diskreta smycken eller blommor.

Makeup för en ung examen eller hög student är ofta ljus och skarp, belysa de bästa aspekterna av ansiktet, säker på om du vill få din personlighet mer i spel, är det inte nödvändigtvis betraktas som en mer intensiv och färgglad öga eller Läppmakeup. Speciellt när det gäller försommaren firandet, när naturen är den mest färgstarka, går den färgglada make-up till firandet. Du kan också få inspiration från din outfit från färgvärlden!

 

Författaren är frisör-Meikkaaja Auli Tuomala. Han arbetar Välfärdscentrum i Louis, Borgå, Finland