Juhlaan - kimaltavat korvakorut

Party-glittrande örhängen

Dessa glittrande zirconia örhängen är en av de mest populära produkterna i våra smycken samling. Och inte konstigt! de är lätta, vackra, slitstarka och lämpliga för många tillfällen. 
Denna första är det enklaste paret av örhänge modeller zirkonium droppe kombination. Elegant och klassisk design som går i vilken stil som helst. Detta finns även på beställning i guld, roséguld och svart.
Jag älskar vinterbröllopet också!
bröllop smyckenFoto Atte Tanner Fotografering, Muah Nina Röntynen/Ninka, Smycken Ninka, Modell Matilda
bröllop smycken online
Foto Ninka Fotografering, Modell Maia Koo, Blommor Penttala Blomsterbinderi, Mua Synd.Barn.Smink Smycken Ninka.fi detta modell 
Glittrande smycken är perfekt för en bohemisk look för att ge en sista touch och ge en antydan till bling och lyx till ensemblen!
Örhängen är också lämpliga för de känsliga, eftersom örhängen är 925 Silver, nickelfria och metalldelarna är rodinerade.
 Foto Maria Peltomaa, Modell Ida, Muah Nina Röntynen, Smycken Ninka.fi detta modell
Smycken kommer i vackra lådor och det är också bra att lagra det i dem eller i andra smycken lådor där det förblir intakt från andra smycken. En bra tumregel för alla smycken är att det är bäst att bära dem först efter att ha sprutat hårspray och parfym. Den här vägen, till exempel. pärlens yta är bäst bevarad och kostnaden för rodination av ädelmetallerna är inte förlorad.
Våra glittrande juveler har setts på slottets festligheter, liksom den magnifika Miss Finland Michaela och Tango drottning Aino Nieme. Och över många stora brudar och revellers! Jag önskar att detta var den nedan. modell resa till Miss Universum tävlingar!
Om du inte hittar en lämplig modell för våra färdiga modeller, kan du kontakta oss om vi kan förbereda de lämpliga för dig! Örhängen är utformade och monterade i vår egen smycken butik.
Se alla örhänge modeller här 
party smycken online