Juhlavuosi 2018 - Kiitos!

Jubilee År 2018-Tack!

Tack till alla mina underbara, underbara och innerliga kunder och partners sedan 2018 & lt;3

Det var ett bra år! Jag kan inte ens tacka dig tillräckligt för alla fantastiska saker jag har gått igenom för att vara en del av. Tack för alla fantastiska människor jag stött på, och för alla bilder, smycken och idéer jag inspirerades av.

Två saker jag vill höja här innan jag fokuserar helt på detta år och nya äventyr!

I juni gjorde vi den redaktionella modedelen av bröllopstidningen "Dancing with roses" i oktober. Han arbetade som fotograf Atte Tanner Fotografi. Beskärningen av beskrivningen kan beundras på sidorna i tidningen 02/2018. Det är 25-årsdagen av bröllopet, läspaketet är ganska vackert! Om du redan har slut på din egen tidning kan tidningen läsas som en visuell tidning Bröllop  och finns att köpa på mässan. Terpentin kommer hit Älskar mig gör - event på Helsingfors kabel 19-20. 1. Vi är också där :)

 bröllop mode redaktionellBröllop mode bröllop Magazine media

 

Det största förskottet 2018 var att öppna din egen butik i Lojo!

Det är spännande:) något du kan tänka på i flera år och sedan plötsligt kommer alla bitar ihop och börjar hända. Jag har drabbats av en identitetskris under det senaste året om jag är fotograf, producent eller frisör/makeup artist, smycken designer. Vid ett tillfälle var jag redan helt sluta frisör men jag bestämde mig för att jag ville behålla den professionella kunskapen även i små antal. Jag sa att jag kan vara alla dessa, och att jag inte behöver dela upp mig själv på något sätt. Naturligtvis inte allt på samma gång! Och jag behöver inte vara "något för alla", men ett paket så omfattande och bra som möjligt för dem som behöver mina tjänster!

Alltså, den 1 December, Ninka Studio föddes, på Suhlohjankatu 1, Centrala Torg. Det finns ett litet frisörrum, en liten fotostudio och en butik för mina smycken, som också arbetar med redigering och tillverkning av bilder på mitt kontor. Varmt Välkomna! Kundnöjdhet är mitt hjärta!

Ninka Studio

 Fil Studio Lohja Ninka StudioNinka Studio foto studio Lojo

Ninka Studio bröllop smycken

Ninka Studio Frisersalong Lojo

Spännande att se vad 2019 kommer att medföra:) Gott Nytt År!

Älska 

Nina