Ilmatar - korsettimuotoilua ja pukuompelua Suomesta

Ilmatar-Korsett design och kostym sömnad från Finland

Ninka Fotografering Annons Beskrivning Brudklänning beskrivning

Borta sommar och höst har varit en enorm givande även på den fotografiska sidan. Jag har kunnat ta fantastiska projekt med mycket begåvade människor. Ett av dessa fotografiska verk Ilmatar Corsetry & Couturen Beskrivning i sista veckan i augusti precis när sommaren vände sig till hösten.

Katariina Tuttavainen är en modig ung kostymör som våren 2017 grundade sin egen rörelse för Helsingfors Mannerheims indien. Catherine Designar och tillverkar vackra korsetter, korsettkostymer, skräddarsydda bröllop och kostymer fest och en reparation sömnad. 

Kollektionen jag har sett såg att den unga kvinnan verkligen inte har lätt tillgång utan älskar utmaningar och nya innovationer. Kostymerna hade en bohemisk punkstil, vintage objekt i kombination med modern design och feminina linjer. Kollektionen var underbart mångsidig och utformad för olika kvinnliga kroppstyper. Catherine's Corset samling var bara ett erkännande av Design från Finland varumärke. Grattis Catherine! 

Ninka Fotografering Kostym Beskrivning AD Beskrivning

Ninkaphotographic Kostym Beskrivning Annons Beskrivning

Eve i paradiset? Eikun underbara Sole i äppleträdträdgården av muttern udde:) Enda huvud dekorera Ninka's smidig ageget hår prydnad som var fastmed huden tejp! Allt som händer och i teamet uppfinns. Designen, Solen och suvi makeup och frisyrer besvarades av Jaron Pajunen.

Ninka Fotografering Kostym Beskrivning AD Beskrivning

Ninka Fotografering

Modellerad radie Kankare.  Radien tog på en vacker vintage stil frisyr och make-up!

Ninka Fotografering Lohja

En sådan korsett är härlig under brudklänning eller som en topp del av en brudklänning. Catherine kan berätta det bästa sättet och form från korsetten till drömmande! 

Ninka Fotografering Lohja

Ninkan (född 1966) Fågelbur Slöja Förutom andra smycken och prydnader hår, det fanns en beskrivning ingår! 

Model på Suvi Stenfors

Ninka Fotografering Lohja

Visa mer BröllopFrån min artikel på tidningens hemsida skrev jag om Katarinas arbete och inspiration Här.

 

Alla foton Ninka Fotografering

Beskrivning av platsen för platsen var Nut halvön, Turipetter Park och Karnaisten Korpi.