uniikin hiukorun tilaaminen netistä

Hår Smycken Online

 

Bild Ninka Fotografering, modell Reetta Lehtinen/Modelpoint, blommor Penttala Floral Design

 

Detta kan nu låta lite som en annons men du verkligen ofta stöter på nästa fråga och bestämde sig för att öppna upp vår handelspolitik lite:)

En hårprydnad från en webbutik, vågar jag beställa?! Hur kan du beställa bara på grundval av en bild veta om att Jewel är rätt för mig? 

Ninka Online Shop Beställa en hårboll är lätt, snabb och säker. Vi gör allt vi kan för att se till att du får mycket bra information om ditt kort innan du gör din beställning. Vi investerar därför i kvalitetsproduktbilder, produktinformationsbeskrivningar och materialinformation. Vi kommer också att sträva efter att i förväg informera om hur länge leveranstiden finns på kortet. Vanligtvis är det 1-3 dagar från beställningen. Vi kan dock inte påverka posten, men vi har varit mycket lyckligt lottade och våra order har inte drunknat med ett undantag. 

Majoriteten av smycken är en produktbild utöver den bild där juvelen är i frisyren. Detta gör det lättare att uppfatta proportionerna, för om du kommer med en mycket stor frisyr, för lite juvel kan se ut, väl för liten! 

Den stora delen av våra smycken är lätt. Eller just nu verkligen alla. Vi strävar efter det. Det finns fina smycken att bära och då är de lite obekväma. Vi får dem trevliga. Men det finns en mängd olika hår kvaliteter som kan komplicera avlägsnandet av smycken från frisyr. Speciellt om ditt hår är lätt tacking, naturliga lockigt eller fluffigt, är det viktigt att du håller dig till håret när du tar bort smycken. Annars drar du smycken ur håret så att huden strumpbyxor runt den och du måste ta bort håret runt korgen en eller de andra delarna för att få smycken ur frisyren. Detta är dock sällan ett problem, men nämns nu även här.

 

Bild Ninka Fotografering, modell Matilda/Modelpoint

Våra smycken har rätt till utbyte och retur. Detta gäller inte örhängen eller andra produkter som ska räknas som hygienprodukter. Hårsmycken räknas inte som en hygienisk produkt enligt konsumentskyddet. Så du kan prova dina smycken utan oro. Den returnerade produkten måste dock vara i ett försäljningstillstånd, så böj inte smyckena och förstör den inte om du måste returnera eller byta ut smyckena. Låt oss säga här att vår avkastning prosetter är oändligt liten. Hårprydnaden är säker att beställa från vår webbutik. 

Returprivilegiet gäller dock inte för specialtillverkade jobb. Vid den punkt då smycken som gjorts som en åtgärd har kommit till sin ägare, har många e-postmeddelanden redan utbytts om material, passform, stil, etc. Det går till arbetstid och de smycken som inte är färdiga är inte nödvändigtvis kommersiella och tillgängliga för försäljning till nästa mycket snabbt. Men vi erkänner också rätten att ändra vår mätordning, vilket innebär att du kan ersätta den med alla andra färdiga smycken av vår samling om det skulle hända att den färdiga juvelen hade kommit att vara något helt annat än vad du föreställde dig. Vi vill inte tvinga någon att köpa. Vi vill att du ska få den perfekta smycken som du är helt nöjd. Eftersom du är viktig för oss < 3

Och det nämns också här att inga skräddarsydda smycken någonsin har utbytts, så att beställa en egen smycken är också säker från Ninka:) 

Vi är inte en kopia av andra designers mönster så att du kan vara säker på att din unika design är kaikintavoin unik, unikt och utformad för dig. Men jag ber ofta om inspirationbilder av färdiga smycken för att kunna visuera där kunden gillar. Numera är dina egna bilder redan tillräckligt att ofta jag ber att välja meningsfulla mönster från sin publik. Baserat på dessa bilder är det lätt att ta en diskussion före planeringsrader. Designen kan vara en modig, professionell designer för att förfina idén användbar. Det skulle vara underbart, ett hår halsband utformad för dig och kärleksfullt gjort för dig:)

 

Solen börjar våren!

Kärlek 

Nina