Häät - lehti 02/2017 Modernia Glamouria

Bröllopsmagasin 02/2017 Modern glamour

Vad alla läckerheter finns i det nya bröllop  tidningen! Det var verkligen spännande att vänta på den här tidskriften eftersom jag var med och producerade och styler bröllopsmodern Modern Glamour-berättelsen. Vi hade ett bra team som gjorde detta! Du arbetar som fotograf Maria Field, som frisör Noora Toiviainen, som makeupartist Minna Granqvist  och modell Miss Finland 2017 Michaela Söderholm. Sari Yli-Salomäki, tidningens chefredaktör, deltog också i filmningen. Här är en titt på några sidor av modeshistorien och Ninka till fotografi  bilder på alla underbara saker i tidningen ..;)

Maria Peltomaa fotografering gav oss fantastiska bilder på dagen. Minna Granqvist skapade en fantastisk makeup för Michaela Söderholm, och Noora Toiviainen gjorde några fantastiska frisyrer. Jag hade planerat stylingen av den här saken i god tid i förväg så vi kunde åstadkomma mycket om dagen. Den röda tråden hittades i starka tillbehör och huvudfärgen var svart och vit, med en gnista naturligtvis.

bröllop mode 2018

Blomning var denna tids ansvar Korukimput.fiRita Elenius fantastiska skapelser är perfekta för att lägga till färg till ett svartvitt tema. Den här buketten kommer att vara evigt!

Förutom äkta smycken, fanns det många andra tillbehör och smycken som ingick i fotograferingen. Nicca.fiLady Gum silikonsmycken var min favorit eftersom de är underbart lätta och grafiska. Inte alla vill ha en gnista, eller åtminstone inte överallt. Matt svart damgummi är också ett underbart alternativ till brölloparmband, och det finns några vita smycken i kollektionen.

Dessa naglar! Den här ringen! Perfekt mach!

Fantastiska naglar av Susannas naglar kynsisalonki.fi

Jag tror att jag tog en hel del bilder av dessa, jag var så förtjust i dessa naglar!

Fantastisk diamantring från Lotus - Festivo Diamonds Collection.

Jag trodde inte att jultomten skulle ta med mig detta, men jag hoppas alltid på det ...

Tidningen har många underbara saker för dem som planerar ett bröllop och fest. Du kan hitta din egen kopia på välfyllda presspunkter och även kolla in Häät.fiwebbtjänsten.

 

terkuin Nina