Fantasiakuvaus - Kukkakaari ja seppele

Fantasy Photography-blomma båge och krans

Fantasy Beskrivning Ninka Fotografering

I min tidigare blogg fick jag mer höra och jag hade min Boudoir beskrivningar. Här är en annan av våra skott. Eller verkligen först, eftersom vi började denna fantasi fotografi, krävde det mest förberedelser.

Målet var att skapa den mest fantastiska fantasimiljön i en liten studio med hjälp av en blombåge och en blomsterkrans.

I bildens läsning jag lagt till en gratäng på bilderna, för att få mer vintage atmosfär på bilderna. Tonen i världen jag ville hålla en antydan till kallt, något violett-baserade eftersom jag tycker det är ett stöd historia bäst. Här är några färdiga bilder av beskrivningen:

Fantasy Beskrivning

Fantasy description på Ninka Studio

Fantasia Boudoir Beskrivning Fotograf Lohja

Fantasy Beskrivning Lohja

Innan vi kom fram till denna punkt jag använde några fredag eftermiddag mata min kreativitet och förbereda beskrivningar ...

De material som behövs för denna beskrivning hittades på FB loppmarknaden och Ninka online-butikens kommande hyresprodukter. Alla Ninka Studio Props och tillbehör finns också att hyra. Förutom min kamera jag inte hyra. Det har vuxit på mig:)

Från den underbara förra sommaren bruden, köpte jag en påse med konstgjorda blommor, från vilken jag lämnade för att bygga smycken i vår slutna hyresprodukt. Dekorationer fixtur med buntband till bågen på ena sidan. För att bättre förstå den form du bygger, det är en bra idé att ta några steg bakåt för översynen. Det ser inte den resulterande formen eller hur blommorna bosätter sig mot varandra. Det var viktigt att bågen skapar ett rikt intryck av blommor, även om jag verkligen bara använde en del av påsarna. Några av blommorna var spraymålade med limefärg. Detta gav blomman (peeons) En ännu vackrare saga frostigt intryck. 

Utsmyckning UthyrningTillbehör UthyrningTillbehör UthyrningBlomsterkrans på bildenJag gjorde också en beskrivning av fantasy päähineenä med en blomsterkrans av lefties från pionjärer och andra konstgjorda blommor. Även om grejerkom förvånansvärt mycket var det fortfarande någorlunda lätt. Eller vet inte om Emmi inte höll med ... För en krans fixering jag använde kamning stift, men om beskrivningarna hade varit i atmosfären istället för studion, skulle det ha varit bra att ha ett sidenband som lätt skulle kunna lindas in i en krans. 

Men innan beskrivningarna kunde börja, fanns det ett viktigare steg ... Nämligen målning av listor! Nu är Ninka Studio ganska redo. Yay! 

Ps. Även studion finns att hyra för en timme och en dag att hyra om du behöver en beskrivning av lokalerna i Lojo < 3

Ninka Studio Lohja Turipetteri

Kärlek

Nina

Bilder www.ninkavalokuvaus.com

Modell & Muah Emmi Lähteilä

Assistent Saana Liukko