Boudoir kuvaus Ninka Studiolla

Boudoir description på Ninka Studio

Jes! Det finns ett behov av att ta tid för dina egna projekt och testbeskrivningar som kan experimentera med nya saker och gränser. Idag var den dag då jag fick testa studions naturliga ljus i boudoir tema tillsammans med mer. Upplyst den hjälp jag fick från min praktik som en all-uppflugen flicka, var jag rayed att arbeta denna söndag. Punkter av flit. Vecka sedan, gratis;) 

Jag gillar det mest naturliga ljuset men jag skulle älska att använda en reflektor med den. När den används på rätt sätt kan reflektorn vara i luminer ännu bättre än ett blixtverktyg. Detta kräver dock lätt läsning och snabb reaktion på situationer, eftersom ljusets natur kan förändras snabbt. 

En annan som var ett intressant testmål var bakgrunden. Jag har målat väggarna i denna studio med raunted och hängivenhet. Vid något tillfälle trodde jag att det aldrig skulle vara klart, men nu så långt kommer vi att gå med detta. Det är ganska trevligt om det sedan kom och bara lämpligt kontrast till min egen skytte stil. 

Jag bad Emma att göra en beskrivning av den naturliga make-up och bohemiska lockar, och att ta en stor ull skjorta. Boudoir beskrivning behöver inte alltid vara underkläder. Sexiness är attityd, former, linjer och vinklar. 

I denna beskrivning, en annan uppsättning inspirerad av den klassiska starka men mjuka stil. 

Boudoir Beskrivning LohjaNinka Photography morgondagens gåva beskrivning foto av LohjaFotografisk konstnär Lohja Boudoir Beskrivning

 

Boudoir Beskrivning Lohja Fotografisk konst

Ninka Fotografering

Boudoir Beskrivning Lohja Morgon gåva beskrivning Ninka Studio

Boudoir Beskrivning Lohja Ninka Fotografering

Ninka Fotografering morgondagens Gåva beskrivning

Ninka Fotografering Boudoir Beskrivning

Ninka Fotografering

Ninka Fotografering Boudoir Beskrivning morgondagens Gåva

Kan boudoir beskrivning därför vara mer än att avslöja ytan och vita lakan? Jag tror ja. Jag gillar den mest figuristiska beskrivning och min smak jag använder den också i boudoir bild.

Vi gjorde också en annan fantasi stil uppsättning, men det var först senare;)

En underbar vecka!

Kärlek 

 

Nina

Modell Emmi Lähteilä

Ljusassistent Saana Liukko

 

Lägg till mina foton och information om Boudoir Beskrivning:

www.ninkavalokuvaus.com