Yhtenäinen tyyli sulhaselle ja morsiamelle

Enkel stil för brudgummen och bruden

Som gästdesigner för modedesignstudenten Stina Henriksson:

Det sägs att par som har träffat länge börjar likna varandra - oavsett om de håller med eller inte - bröllopsdag är dagen då det är värt att klä sig i uniform.

Det är värt att tänka på att klä sig på samma sätt som andra bröllopsdekorationer - du behöver inte täcka allt från samma tema, men du kan skapa den enhetliga stilen så subtilt som du vill.

 

Bröllopet firar början av den gemensamma himlen, och vilket bättre sätt att uttrycka detta än att dekorera brudgummen och brudens dräkter.

Enhet skapas med de mest tankeväckande detaljerna. Naturligtvis kan ett modernt par välja kostymer av liknande material. I traditionella bröllop med en striktare klädkod kan detaljer och tillbehör skapa en enhetlig stil

Små höjdpunkter i temafärgen passar för många

En näsduk är ett enkelt sätt att få en bröllopstema färg till din brudgum kostym. Till exempel kan brudens bröllopsbukett upprepa samma ton. En elegant och tankeväckande detalj är att lägga till ett satinband i färgen på brudgummans fickaomslag runt bröllopsbuketten.

Brudskorna är vanligtvis dolda under klänningen, men de kan också användas som ett roligt tillägg till bröllopets temafärg.

Om din brudgumsklänning är dekorerad med ett blommigt spets, bör du välja samma blommor, eller åtminstone samma färg, för brudbuketten. Enhet skapas med de mest tankeväckande detaljerna.

 

bild Trendhim

Vanliga material

Om du inte vill kombinera färger med full nyans är material ett bra sätt att skapa enhet. Om brudens kostym är siden, är det värt att välja brudgummens silkeband.

När bröllop används trendiga tuxedos, sammet kan fungera som ett förenande material. Speciellt i vinterbröllop, sammetsknuten med brudgummen och sammetdetaljerna i brudklänningen eller till exempel i en utomhushalsduk eller ytterkläder, ser ganska lyxiga ut.

En enfärgad slips föredras vid bröllop, men en modern brudgum kan också bära en mönstrad slips. Om du vill investera i de mest tankeväckande detaljerna kan du upprepa samma mönster som brudens slöspetsmönster.

 

ninka fotografering

Bild av Ninka.fi

 
bild trendhim.fi 

Låt personligheten visas i båda klänningen

Alla vill ha sin egen bröllop. Om du inte vill ange den exakta klädkoden för ditt bröllop kan både brudgum och brudklänningar krydda med personliga detaljer. Ett bra sätt att göra detta är att hämta inspiration från gemensamma intressen. Med några noggrant övervägda detaljer kan du lyfta fram parets gemensamma intressen samtidigt som du gör din bröllopsdräkt helt unik.

Om båda sidorna av bröllopsparet älskar naturen, kan detta ses i brudgummen blommor och brudsmycken, till exempel.

ninka fotografering

bild Ninka Photography

Även materialen i dina tillbehör är värda att uppmärksamma. Speciellt metalldelarna i tillbehören är enkla och viktiga att matcha. om bruden bär en gyllene frisyr, kontrollera att brudgummen är manschettknappar och / eller till exempel metallfästet på blomman är också gyllene.

Det nautiska temat är lätt att andas med rätt manschettknappar och till exempel pärldetaljer på bruden. På detta sätt kan klädens tema också kombineras med själva bröllopsmiljön

Detaljerna kan också inspireras av en delad musikalisk smak, en favoritbok eller en vanlig hobby. Naturligtvis kan du skapa ett bredare tema runt dessa bröllop, men om du vill hålla ditt bröllop relativt klassiskt är tillbehör och detaljer ett bra sätt att lägga till personlighet.

Enhet också för att klä upp bestman och brudtärna

Samma tips som kan användas för att klä ett bröllopspar kan också tillämpas för att klä upp bestman och brudtärna. Naturligtvis fungerar dessa också som ett sätt att skilja mellan brudgummen och bestmannens stilar - till exempel när alla klär sig i klänningar kan brudgummen kläder vara lite mer spektakulära än bestmans.

Många väljer klänningar i samma färg för alla brudtärnor, men när bröllopet är mer avslappnad kan brudtärnorna också ha olika kostymer, som sedan kan krydas med uniformer och liknande kläder.

ninka fotografering

  

Se till att spara alla dina genomtänkta, konsekventa detaljer i dina bröllopsfoton när de lägger till en atmosfärisk lista till ditt bröllopsalbum.

Stina Henriksson, en modedesignstudent som skriver en mode- och klädblogg påstinahenriksson.fi