Valmistaudutaan hääpäivän tyyliin

Förberedelser för bröllopsdag stil

Brudens utseende är en av de viktigaste sakerna att göra med många individuella val i många veckor och månader före bröllopsdagen. Större förvärv; Efter kostym, skor och accessoarer, är det dags att tänka på smink och frisyr. 

Testet frisyrer och auditions kommer att hjälpa bruden att uppfatta en lämplig bröllop stil och minska osäkerheten om utseendet på bröllopsdagen. Några av tjänsteleverantörerna införliva de hårda delarna för bröllopet servicepriset, vilket gör det enkelt för bruden att beräkna den totala budgeten. Inte alla frisörer göra faktiska utskrifter men bröllopet paketet innehåller ett samråd besök med en önskad titt genom användningen av bilder. Men om du känner att du vill se hela i mer detalj, kan du beställa ett tidsschema som vanligtvis är en festlig frisyr eller en timme frisyr jobb i prislistan.

Den Koevedos är inte en perfekt färdig look, men det görs lite snabbare och utan varaktighet en helande grundarbete. Om du ska ta bröllop potions på en hård dag eller planerar att Orientera för ett hårt fall, till exempel för morgondagens gåva beskrivningar, tala om för din frisör eller make-up för dem att ta hänsyn till detta i produkter och i tid för att reserveras.

Hur man förbereder sig för en frisyr

Det är bra att gå på en testrigg med rent hår utan stylingprodukter. Detta är den utgångspunkt där frisyren börjar fungera.

Om du ska färga håret innan bröllopsdagen flera nyanser annorlunda än de är nu, gör det helst innan testet kamning. Om färgning är samma mörka eller små förändringar, spelar det ingen roll om du färgar efter ett hårt bevis. I två veckor, en liten ökning av basal tillväxt är redan uppenbar, beroende naturligtvis på mörkret skillnaden mellan ditt hår och det färgade håret. Vanligtvis en bra färgning tid innan bröllopsdagen är ungefär en vecka.

Det är en bra idé att bläddra pinterest efter inspiration Bilder i förväg för att finna sig i trevliga linjer. Dessa bilder fungerar också som bra inspiration för din frisör. Å andra sidan, några frisyrer ser exakt samma när på bilden, även om det gjordes med samma teknik. Men din frisör ber ofta om inspiration eftersom bilderna kan se dem, såsom ytan strukturen på frisyr, mängden detaljer, former och prioriteringar som kommer att glädja dig. Nu måste dessa förhoppningar matchas bara för dig.

Dina egna proportioner och form i ansiktet påverkar vilken typ av frisyr du bör välja. Klänningen stil och hals och andra detaljer är också bra information för frisören redan i designstadiet. Hårfärg påverkar om frisyren är bättre form eller detalj. För mörkt hår Det är meningslöst att göra miljontals små detaljer när avståndet är urskiljbart endast av storleken och formen på frisyren. Dessutom kommer tjockleken och kvaliteten på håret påverka den typ av frisyr du vill göra till ditt hår. Med olika frisyrer och vitt, är formen och storleken på håret bekvämt erhålls. Om du köper tillbehören online, se till att de är resistenta mot uppvärmning. Små färgskillnader mellan blindtarmsoch eget hår gör inte ont, men ta till frisyr en komfort för de levande. Ibland kvaliteten på appenttes och eget hår är helt annorlunda än varandra, men efter några tvättar, appenquits är ofta cower och lättare att arbeta med och skillnaden mellan de små fenorna.

Bör kamma bestämma först och sedan förvärva lämpliga tillbehör?

Det finns många preferenser. Det är ofta lättare att tänka på en lämplig frisyr när tillbehören är klara.
Tillbehörens funktion kompletterar önskad stil och frisyrer bestäms av ansiktsdrag och tillgängliga 
Enligt materialet. Tillbehör som hårsmycken och slöjor bör ingå i testet, så att deras plats och fästen kan kontrolleras i frisyren.

< 3 underbara planer med frisyrer och makeup planer < 3

Terthan Nina