Asusteet häissä - Vieraskirjoittajana Stina

Wedding Accessories på bröllop-Gäst författare Stina

Bröllopsplanering innehåller många val men en av de roligaste designämnen är verkligen valet av tillbehör. Det är lätt att få en personlighet till brudklänning och många av de tillbehör som används på bröllop är också lämpliga för andra fester efter bröllopsdagen.  När du undrar om tillbehör för bröllopsdagen, överväga åtminstone dessa;

Halsar och rosetter

Halsar och rosetter är kanske det mest framträdande tillbehöret till brudgummens klänning.

Oavsett om bröllopet är en slips eller en båge är till stor del beroende av klänningen och etiketten på bröllopet. Med Smok används alltid svarta halsbågar. Bågen kan också vara en uppfriskande, mer avslappnad klädkod för bröllopet.

 


Den säkraste är att välja en enfärgad fluga, till exempel i en tråkig metallisk nyans. En boheemiatmosfär kan nyligen väljas ut av en generaliserad lekfull men snygg, trätillverkad halsbåge.

Den festliga klänningen har traditionellt ett urval av silver eller champagne slips, men skuggan kan också väljas för att passa bröllopet temafärg. Mönstret ändrar enkelt slipsen till en avslappnad look, så om du vill välja en mönstrad slips bör du hålla dig till de små mönstrade och subtila utskrifterna och välja kvalitetsmaterial som ska vara oavgjort.

Brudgummen klänning på bröllopet

 

Du bör lära dig att göra en slips och båge i tid före bröllopsdagen, så att du har en snygg knut på din stora dag.

 

Blomlockelse eller fickduk

Blomman locka är en populär svavel tillbehör på bröllopet.  Ofta samma blommor väljs för blomman locka, som i blomman bukett av bruden. Om en blommig attraktion används i dräkten, bör fickduk inte användas, enligt etiketten.

Istället för en vanlig blomma, kan du också använda en bröstnål som ska fästas på samma plats, som kan användas, även om du väljer att passa brudens frisyr med smycken.

Om du väljer en fickduk med en kostym, bör du gynna samma regler som valet av en slips eller en båge. Fickan eller slipsen är dock inte skyldig att ha samma färg eller material med slipsen. Lin är ett populärt material för tasculents och färgen kan, säg, plocka upp brudens bröllop bukett.


Remmar

Med kostymbyxor bör användas, antingen ett smalt subtilt bälte eller axelband. Om bröllopet välja ett bälte, bör stora spännen undvikas-svartvitt läderbälte är ofta det coolaste valet av kostym med byxor.

Brudgummen klänning på bröllopet

Om bröllopet väljs av en tandställning, bör du hålla sig till det traditionella bröllopet i svartvita svarta eller vita hängslen, men i Rennoest bröllop, kan de andra färgade axelband skapa en intressant kontrast. Det är lämpligt att överväga valet av axelband särskilt när det gäller en varm sommar bröllop, där det är troligt att dräkten kommer att tas bort någon gång, vilket exponerar hängslen.


Bröllop

Skorna i brudens fall tenderar att vara vit gömd under fållen på brudklänning, men i brudgummens fall i en riktigt synlig del. Skorna är värda att investera i, eftersom de är först till fots hela dagen, så du spelar en avgörande roll i komfort och komfort.

Dessutom bör du alltid välja dina skor för att passa ihop med resten av klänningen och stämningen i bröllopet, eftersom alltför avslappnadskor kan vara en god kvalitet kostym paket. Den tredje anledningen till att investera i skor är att de är lätta att använda även efter bröllopet, så även om de investerar i dem, betalar de oftast för sig själva tillbaka.


Högkvalitativa svarta, matt läder kostym skor är ett säkert val för brudgummen. Brudar kommer ofta att välja lågklackade skor för festen efter ceremonin, om det finns riktigt höga klackar.

Medan skor är mer av en del av tiden gömd i klänningen, bör du dock ta hänsyn till effekterna av skor på din hållning och övergripande utseende. 

Och eftersom skorna alltid visas däremellan, inte i ljuset av brudklänning, är det lämpligt att välja, åtminstone inte alltför mörka färgade skor eller hela Arktis göra skor.

  

Brud hår Ornament

 

De smycken som används i frisyren är en spektakulär add-on och en prick jag på brudens brudklänning.  Som hårkräm kan du göra allt från en liten hårkam till en pärla eller en spektakulär tiaraan.  I frisyren kan också användas blommorna i hjärnan.


Hårprydnaden gör frisyren exakt högtidlig och elegant och skiljer den från vardagsstil.

Genom att välja en frisyr, bör du tänka på vilken typ av frisyr med önskad juvel passar ihop. Dessutom kan kompatibiliteten av pärlor och juvelstenar i materialet, metalldelarna i hårkorgen, och klänningen med dräkten testas och begrundas.

 

Slöja

Förr i tiden användes slöjan som en symbol för klyftan, och endast Virgin brudar fick klä sig, men numera slöjan är ett tillbehör, där andra bröllop tillbehör.

Det finns många olika sorter att hitta, och det är värt att boka hunds noggrant för tid. Det viktigaste är att tänka på om slöjan är i allmänhet lämplig för dräkten. Ta hänsyn till slöjor åtminstone material och längd. Till exempel, om slöjan är spets, bör du välja en spets mönster som inte hänger med kostym eller andra tillbehör. För att överväga längden på slöjan, uppmärksamma detaljerna i brudklänning; Till exempel är en elegant back-up detalj för dålig för att täcka för länge en slöja. Den graciösa fågelbur slöja, som precis runt ansikte och huvud, är ett bra val om brudklänning annars är riklig eller full av detaljer. En längre spetsslöja kan ge mer romantik till en enkel kostym.

 

 

Gästförfattaren Stina Henriksson 22v, Herning Danmark:

Jag har drömt om en kläddesigner karriär sedan hon var en liten flicka, och slutligen flyttade min dröm till Danmark för ett år sedan. Studera modedesign Via universitet, En liten stad i centrala Juting's, Herning, med en lång tradition av textilindustrin.

Kläddesign för mig är av särskilt intresse för textilier, material och detaljer. I brudklänning, är jag attraherad av kvaliteten på bröllopet och att skapa en outfit som speglar din egen dröm om en perfekt dag.

På brudgummens bröllop mode har jag tittat på den danska, mäns tillbehör Specialist Trendhim Online Store Och jag är också intresserad av mode för både kvinnor och män.

Med tiden skriver jag också Min blogg, från världen till modestudentögon.

 

Bilderna i den här artikeln Ninka Fotografering Och Trendhim.fi