Morsiamen ja sulhasen tyylin yhdistäminen - part 2

Kombinera bruden och brudgummen stil-Del 2

Stina Henriksson, som studerade modedesign i Danmark, förde oss igen bra ryck för att förena bruden och brudgummens bröllop stil!

Detaljer att uppmärksamma när du skapar en enhetlig stil:

Frisyrer

Bröllopet brukar uppmärksamma sära sig i första hand på brudens frisyr, men det är värt att tänka på brudgummen. Bakom det vattenbaserade håret ger ett helt annat intryck än de avslappnade lockarna. Det viktigaste är naturligtvis att både brudgummen och bruden känner sig bekväma i sitt eget campus men du kan också tänka på enighet; Om bruden har en snygg och välpreparerade bulle brudgummen bör satsa på en tankeväckande utseende, casual öppet hår med en brud, samtidigt som brudgummen en stil som har råd med boheemiste.

 

Brudgummens och brudens gemensamma stil

Diskreta anslutningsfaktorer

De synliga anslutningsfaktorerna kommer onekligen att skapa ett elegant helt bröllop, men du kan också lägga till detaljer med osynliga betydelser som kanske inte är öppna för utomstående.  Brudens örhängen kan påminna dig om de första par mötesplatser eller brudgummens blomma-liknande gård kan vara en gemensam semester ... Varje bröllop par kommer säkert att ha sin egen unika historia, och inte varje detalj i varje anslutande individ måste vara en synlig kombination.

Mönster

Bröllopet är vanligtvis främst betrodd i svartvita ytor, men mönstret av jackan kan användas, till exempel i en liten utskrift flytande kaularuset, eller ens som en champagnefärgad ande tryckt mot bakgrund av en vit kostym. När du väljer ett tryck kan du se att den harmoniska ensemblen skapas när mönster av brudgummen och bruden väljs i ungefär samma storlek. Tänk till exempel på densiteten hos krita spår om de är närvarande i dräkten.  Men du kan också spela med ett annat utskriftsmönster och plocka upp en intressant nyans eller detalj för en annan.

 

Vänliga hälsningar

Stina

 

Stinas sidor finns Här