Miten pukeutuu häihin sulhanen

Hur man bär bröllop fästman

Jag intervjuade Johanna pohjanmies vars festliga kostym från Borgå också har ett fint urval av festliga kläder för män, www.valkoinenkreivitar.fi. Här är några tips för mäns festliga kostymer.

Traditionella festliga kostymer reser med en avslappnad och egendomlig stil. Jag rekommenderar samma praxis för bruden och brudgummen, det vill säga den första att medla!
När du kommer för att prova en hyra eller köpa kostym, tala om bröllop tema, färger och bröllopsklänningar med din framtida dam. Den festliga platsen verkar ha en stor mening med att välja en lämplig kostym, men naturligtvis din egen smak räknas.Frakki är den mest traditionella brudgummen outfit. Det är särskilt lämpligt för herrgård bröllop. Det är alltid i svartvitt, men temat färgen på bröllopet är en blommig lockbete. Det finns aldrig en fickduk som ska hållas med blomman charm.
När brudgummen har en klänning, kan hela hans följe vara klädd också, med föräldrarna till bruden. Som skiljer sig från andra män, kan du sedan använda en större blomma, en topp hatt, handskar och en pinne. Den senare kan naturligtvis inte användas i kyrkan, men särskilt i bilen och på bilderna är de ett stort extra. I frasen är det också värt att notera att jackan inte bör tas bort alls, men lyckligtvis västen är helt transparent. I vissa fall är en mörk kostym ett mycket bra alternativ för partiet.
Bråket hålls inte stängt, men ett litet elastiskt band kan hålla jackan blurb tillsammans. Skjortan har lösa pärlknappar.

 

Shaketti är den näst långvariga dräkten, vars linjer är mjukare än frasen. Färgen på västen och bågen, eller plastron, kan ändras enligt önskan. Den mest traditionella färgen är grå med randiga byxor, men shakers finns i svart och glänsande eller sandnyanser. Skor kan vara vanliga kostym skor eller något mer lämpligt för din stil, eftersom användningen av schack är inte lika strikt som etiketten regler som i frasen. Västen är också vacker ser när jackan är strippad. Ofta brudgummen och Bestman har alla shakets, i detta fall kan Bestman har en viss mer välvda färger i gelatin och knutar. Ett annat val är att klä de bästa mörka kostymer, som kombinerar samma väst med en fluga eller en hals. Grundtanken är att något binder mäns stil tillsammans. Färgen på gasklänning kan vara en anslutningsfaktor i färgvalet av noden. En grå silinter och en pinne kan läggas till shaker. Det finns en knapp på jackan som är värd att hålla sig till åtminstone för tiden för ceremonin och den officiella önskemål. Det finns olika typer av plastrons. Shaketti passar både herrgården och den mindre möjligheten.

På bilden Ny gick jag till den traditionella Shaketti.

 

 

 

 

Light Dumbo-plastron från nya män.
Ofta med en mönstrad väst passar en enfärgad fluga.

  

Smokki är traditionellt inte brudgummens outfit, men numera är det av intresse för många av Sulhasia. Den eleganta nedskärningar och slimmit byxor har också kommit i festliga kostymer, så den ungdomliga utseende lyckas. Smok används med smoking eller Tuxette bälte och innehåller en båge. Naturligtvis är den traditionella färgen svart med mörka tilpehöks, men smokingen är speciellt tillgänglig för beställning med olika tyger, två färger eller vita, och färgen på bältet och Mirri kan hoppas på. En kenkin med Smok anses vara en lakeer.
Truppen kan också vara klädd i rök eller, alternativt, i mörka kostymer, så länge en viss enhet bevaras. Det kan bara vara en färg eller en blomma locka band.

På bilden smoking

 

Ett par tips:

– Många av brudgummen känns först konstigt med en kostym, men å andra sidan är det bra. Ingen brud klä upp den vita brudklänning varje dag, så det gör kostym en mer speciell känsla. Om modern har varit inblandad i försoningen, nästan alltid inga tårar kommer att undvikas som hon ser sin son i en magnifik kostym. Vi får ett dagligt vittne till det mirakulösa faktum att dräkten gör en man.

-Svarva inte för att få för liten kostym, även utlånad. Mode för detta ögonblick är mycket smal, men välpassande kostym inte dra när knappen är stängd och det finns tillräckligt med utrymme på baksidan för att flytta händerna. Raka kostymbyxor är också på den, och dra inte åt kalven och rytmiska fotleden. Detta betyder inte att byxorna bör ha breda segel.

Författare: Johanna Pohjanmies 
Johanna Pohjanmies är en Vita grevinnanForefront. Hon känner mäns kostymer från hennes kläder.