Bröllop Budget-Glädje eller förtvivlan

Drömmer du om ett bröllop i ett slott där kristallernas gnistra speglar de lyxiga festliga dekorationerna? Eller ett bröllop i en toskansk villa, en bohemisk spets brudklänning med en tjur, en blommig dekoration fylla en festlig plats där alla vänner och släktingar samlades? Kanske prislappen på din ring önskan hotar att bryta ut dina drömmar?

Låt oss inse det. Ibland måste man kompromissa. Men en väl förberedd budget hjälper dig att få exakt vad du vill eftersom du kan fördela resurser korrekt. 

Ninka Fotografering Ninka Design

De flesta av budgeten kommer vanligtvis oundvikligen att gå till tjänsten, oavsett om du gör maten själv eller om du kommer att serveras med en top-notch grepp. 

En del av budgeten sväljer ofta lokalens gårdhyra. Du kan också välja plats enligt cateringservice, som ofta inkluderar biljettpriset.

Andra bröllopsmottagning investeringar inkluderar ring, kläder, smycken och fotograf. Inbjudningskort, (senare också tack vare korten), överföringar, övernattningar, dekorationer och tillbehör, och drycker är en av objekten. Inte att förglömma blommor, musik och möjliga programnummer! Hur är det med ett äktenskapstillstånd? Smekmånad? Bröllop? Kvällen före bröllopet?!? Makeup, frisyrer och reparationer klänning! Listan hotar att oundvikligen växa ... Åh, ganska länge!

 Ninka Fotografering för bröllop

Naturligtvis kan allt vara vädret, men vad är det mest meningsfulla för dig? Var prutade du inte för något pris? Fingret är inte obligatoriskt men fint och symboliskt. I bästa fall kommer vigseln att kosta 0 euro. Så verkligen bröllop är inte dyra. Varje namnbyte kommer att medföra de nödvändiga små kostnaderna, men annars skulle jag hävda att gifta sig är någorlunda billigt. 

Det är så imponerande du vill fira är då en annan sak. Och fester är alltid värda. Firandet är underbart att se tillbaka på den gamla Kiikkusarmchair, va?! Att besöka det viktigaste är atmosfären och stämningen gör de sista människorna själva. God atmosfär kan hjälpas med musik, små programnummer och god mat. Den mest ekonomiska satsningsstämningen är ett leende. Den fastnar!

Mat är ofta det som bröllopet lämnar bäst att tänka på. Så låt oss tjäna. En bra presentation, i detta fall trimmings och dekorationer, kommer att få maten att se ut, och kanske till och med smakar ännu bättre, men sällan kvar i åtanke så fördela resurser där de har mest värde.

Ninka Fotografering

Fotografen är inte obetydlig när det gäller investeringar, men något värt att investera i (jag säger detta nu uppriktigt även om jag inte är fotograf:)) vad som finns kvar av bröllopsdagen? Make! Ja, detta är definitivt det viktigaste du kan från bröllopsdagen för att få och satsa den största i framtiden också. Ring? Ja, om du vill att en ska behållas. Bilder!? Om du vill återvända till den underbara minnen av bröllopsdagen, kommer det naturligtvis att lyckas i form av bilder! Så låt oss satsa på en bra fotograf. En bra fotograf gör Puuvajanki ser härlig och atmosfärisk.

Satsa definitivt på saker som får dig att må bra. Starta din bröllopsfest förberedelse i god tid för att undvika den sista Tipan panik lösning. Bra förberedelser är bland annat att ta hand om dig själv och din partner, genom att investera i en gemensam tid och vanliga spöken. Också, lyssna på det exakta örat av din partners drömmar, även om de avvikelse från din egen. Bär en viss kostym för bruden kan vara viktigt och tillbehören kommer att göra en vacker känsla, satsa på dem absolut. Brudgummen kan ha i hemlighet drömmer om en viss typ av bröllop bil eller ett bröllop band. Se till att din budget har plats för båda såren!

Så, oavsett om bröllopet är stort eller litet, är det viktigt att de bara är ditt utseende och njuta av dem. Det är också viktigt att njuta av bröllopsplanering. Budgeten är ett verktyg för bröllopsplanering på väg. Därför inte svarva för yttre påtryckningar, men lyssna på dig själv och din partner. Det finns ingen anledning att följa någon förnyelse crafting. 

Kom igen! Underbar bröllopsplanering < 3

Kärlek

Nina

Alla bilder av Ninka Photography www.ninkavalokuvaus.com 

Den mellersta bilden kan också hittas Bröllop Tidning 02/2017