Boudoir kuvaus - huomenlahjana itselle ja rakkaallesi

Boudoir beskrivning-imorgon som en gåva till dig själv och din älskade

Du ser inte hur söt du är när du sover. Du kan inte se kurvan på din kropp eller den vackra linjen på din axel. Du kan inte se gnistan i dina ögon eller rörelsen av dina läppar. Du ser bara en del av dig själv. Du ser inte ditt drömmande ansikte när du undrar. Du ser inte vad jag ser i dig. Skönhet!

Boudoir beskrivning är bara för dig. Ja! Varenda en. Det är ett minne för dig och en gåva till honom. Kanske i morgon. Det är din bild. Underbar. Genom en främlings ögon. Som jag ser dig. Vacker. Du är underbar! Kom ihåg att älska dig själv också.

 Boudoir morgon gåva beskrivning

Morgon gåva boudoir beskrivning Ninka Fotografi

Boudoir beskrivning i morgon presenterar Ninka Photograhpyboudoir beskrivning i morgon eller beskrivning Ninka Studio

Boudoir beskrivning kan vara en verkligt empowering upplevelse. Egentligen bör denna erfarenhet vara obligatorisk för varje kvinna. Det kan vara en resa att hitta kvinnlighet. Eller ett ögonblick att prisa det. Det kan vara en lektion i att " bosätta sig i."Det kan vara en mild upplevelse att hitta en ny mer accepterande och mild attityd. För var och en har många vackra saker. Fotografens jobb är att vägleda dig på skottet och ge dig självförtroende. Fotografens jobb är att hjälpa dig att slappna av. I bästa fall kommer detta förtroende att hjälpa dig att alltid ta ett nytt tillvägagångssätt för dina bilder. Var du nervös inför kameran förut? Kan en ny attityd hjälpa dig så att du oftare kan lyckas i en bild än i en bild?

boudoir beskrivning ninka fotografi

Så hur ska vi förbereda boudoir för skottet? Titta på nätet, till exempel på Pinterest för bilder som behaga dig. Tänk på vad du vill, eller åtminstone vad du inte gillar. Detta hjälper dig och din fotograf att hitta en gemensam melodi i början av skottet. Det finns många sätt att göra boudoir fotografering. Mitt är mellan konstnärligt och porträtt. Tänk på vilken typ av fotografering som passar dig och leta efter fotografer som matchar stilen och upptäcker deras portfölj. Även om inte alla boudoir bilder är i en offentlig portfölj. Jag publicerar inte alla bilder min klient tog på nätet. Boudoir är mer av en regel än ett undantag. 

Det första du behöver göra när du kommer till Boudoir shoot är att ta bort de täta kläderna, som BH, så att de inte lämnar otäcka handleder på huden. Hud är också värt att fuktar väl. Veckan innan, hudskalning och smörjning. Kvällen innan, huden fuktgivande. Och samma morgon, hud fuktgivande. Och även när du kommer till uppsättningen! Du kan inte överskatta det här. 

Om du använder en självbrännande lotion är det viktigt att huden skalas och fuktas före den, så att självbränningslotionen sprider sig bra och inte lämnar ett ojämnt resultat. Om du är mycket lätt testa din egen solbränna först för ett litet område, för om det är orange. Använd den inte!

Vad vill du göra med boudoir? Kläder eller inte. Båda två! Ta med dig massor av underkläder som du gillar och är vacker. Vit, svart, röd, lila spets...vad du vill. Babydollys är underbara! De ger dig också lite "säkerhet" om du känner att dina underkläder är för avslöjande. Nackdelen med badydolls är dock att de ofta inte har stöd för brösten. Om du vill stödja ditt bröst, välj en baby docka modell som du kan använda för en bh med. Det finns många sätt att få det här att fungera också. 

Skor! Definitivt en hel del skor! Stå upp strumpor, fisknät...smycken..tillbehör, strimmor, huvudbonader..Alla möjliga saker! Du kan också hitta rekvisita från studion så den viktigaste delen av det är definitivt..attityd! 

Pojkvänskjorta! Så din mans krage skjorta eller flanellskjorta kommer smyg att fånga dig med honom..undertexten då?.Jeans..jeansshorts. Eller raka byxor. Var du vill. Siden morgonrock..spetsskjorta..Studion erbjuder också Kläder, Accessoarer och smycken.

Bilder från den här artikeln har jag fotograferat på Ninka studio i Lojo kalksten. Det är en utmärkt studio boudoir för fotografering. Miljön är lugn, integritet garanteras och miljö inspirerande. Samtidigt kan du få en frisyr och smink för en fotografering. Stilen kan ändras en eller två gånger! Beroende på vilken typ av uppsättning du vill ha. Bilderna kan vara mörka eller ljusa. Det färdiga bildgalleriet har dimmiga och atmosfäriska detaljbilder, djärvare bilder kanske i morgon och fler personalfoton i ditt minne.

Fler bilder www.ninkavalokuvaus.com

Kom ihåg att älska dig själv också!

Kärleksfullt

 

Nina

bilder Ninka Fotografi

Modell & amp; Muah Janina Junttila