Unelmahäiden visualisointi - Saturakkaus

Unelmahäiden visualisointi - Saturakkaus

Unelmahäiden visualisointi

Visualisointi on mielen ja alitajunnan tietoista käyttämistä unelmien saavuttamiseksi kuvien avulla. Näin johonkin päämäärään pyrkiminen tulee selkeämmäksi, voimakkaammaksi ja sillä on suurempi todennäköisyys toteutua. Tavoitteena on opettaa mielemme käyttämään kykyään työstää asioita mielikuvien kautta konkreettiseksi todellisuudeksi.

Näkemällä vision kirkkaana, voimme myös poistaa mahdollisia esteitä toiveiden toteutumisen tieltä. Luotuasi visiosi unelmahäistä, pidä siitä kiinni, mutta ole joustava sen toteutumistavan suhteen.

Aarrekartta on hyvä keino visualisoida unelmahäät. Se on kuvista ja teksteistä koottu kollaasi siitä, mitä unelmiesi häiltä haluat. Sen avulla voit nähdä, miltä unelmien häät sinulle oikeastaan näyttävät sen sijaan, että ajelehdit päättämättömänä eri vaihtoehtojen välillä. Sillä vaihtoehtojahan on lukemattomia. Jos sinusta alkaa tuntua siltä, että haluaisitkin oikeastaan kahdet tai kolmet erilaiset häät, niin mikä estää sinua tekemästä kolmea aarrekarttaa. Yksi voi olla vaikka kihlajaiset, jos niitä ei ole vielä pidetty, toinen itse hääjuhla ja kolmas vaikka 1. tai 10. hääpäivä.

Mieti nyt, miltä unelmiesi häät siis näyttäisivät. Autoin yhtä Saturakkaus-valmennettavaa luomaan oman aarrekarttansa apukysymyksillä alkaen viime viikon teemasta, vaikka hän ei vielä ole edes kihloissa eli koskaan ei ole liian aikaista aloittaa: Miltä haluaisit häissäsi näyttää? Millaisena kokisit olevasi kauneimmillasi? Millaiseen pukuun olisit pukeutunut, millainen sormus sinulla olisi? Hiukset? Hääpaikka? Kirkko? Sulhanen? Muut vieraat? Tarjoilu? Kakku? Lahjat? Tunnelma? Tuoksut? Mikä olisi sinulle olennaista sille, että häät olisivat sinulle mahdollisimman täydelliset?

Voit tehdä sen tavalla, joka on sinulle kaikkein mieluisin. Itse suosittelen, että kasaat eteesi kaikki kotiisi kerääntyneet lehdet (mahdollisesti käyt myös kaupassa ostamassa jokusen häälehden), pahviarkin, liimapurkin ja sakset, sekä keität itsellesi lempiteetäsi, laitat hyvänmielenmusiikkia soimaan ja alat selata lehtiä. Älä niinkään mieti nyt järjellä, mitä haluat, vaan ota sivuun kuvia, jotka jostain syystä houkuttelevat sinua. Saattaa näet olla, että olet omaksunut elämäsi aikana ajatuksia siitä, millaiset häiden tulisi jostain syystä olla, mutta jos kuuntelet niitä järkisyitä, ei päivästäsi tule välttämättä niin ihana, että sydämesi pakahtuu onnesta, kun ajattelet sitä vielä vuosienkin jälkeen.

Valitse vähintään viisi kuvaa/tekstiä, korkeintaan sen verran kuin valitsemaasi pahviarkkiin mahtuu. Lisää keskelle vielä kuva sinusta tuntemassa sitä tunnetta, mitä haluat häissäsi eniten tuntea. Tunnetta, jonka tunnet, kun kaikki kuvien/tekstien asiat ovat toteutuneet häissäsi. Kun olet saanut aarrekartan valmiiksi, voit laittaa sen vaikka tietokoneesi taustakuvaksi tai sinitarralla vaatekaapin oveen. Toki voit tehdä aarrekarttasi myös PowerPointilla sähköiseen muotoon kuten oheinen aarrekartta on tehty.

Ihmiset eroavat sen suhteen kuinka usein heidän on hyvä nähdä sitä. Jos olet tarrautuvaa tyyppiä, suosittelen, että katsot aarrekarttaa vain sen tehtyäsi ja laitat itsellesi muistutuksen katsoa sitä uudestaan esimerkiksi kolmen kuukauden/vuoden päästä, riippuen siitä, milloin hääsi ovat. Jos taas sinulla on vaikeuksia fokuksesi pitämisen kanssa, ehdotan, että laitat sen/kuvan siitä jonnekin missä näet sen päivittäin.

Olit sitten missä tahansa vaiheessa unelmiesi häiden tai rakkauselämän
visualisointia, varaa aika Saturakkaus-coachaukseen ja selvitetään,
miten saamme yhdessä toteutettua juuri sinun
rakkausunelmasi: https://saturakkaus.fi/saturakkaus-coaching/
Nyt kannattaa shoppailla valmiiksi vaikka joululahjat, sillä Saturakkaus
täyttää 24.10.2020 vuoden ja sen kunniaksi kaikki tuotteet nyt kuun
loppuun asti -25% koodilla: 1vSynttarit

Onnistuneita ostoksia osoitteessa: https://saturakkaus.fi/verkkokauppa/

Teksti: Johanna Jääskelä

Kuva: Saturakkaus-valmennettavan tekemä aarrekartta unelmahäistään.