MAKSUTAVAT

Ninka verkkokaupassa on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat. Suomalaiset verkkopankki- sekä luottokorttimaksut hoidetaan Paytrail palvelun kautta.

Toisena vaihtoehtona on PayPal maksutapa. Sitä käyttäen voit maksaa ostoksesi luottokortilla tai käyttäen PayPal tiliäsi. 

Lue alta tarkemmat kuvaukset eri maksu- sekä toimitustavoista.PAYTRAIL


Kun haluat maksaa käyttäen verkkopankkia, luottokorttia, collector laskua, jousto laskua tai jousto osamaksua valitse maksutavaksi Paytrail. Maksutapa valitaan klikkaamalla alla olevan kuvan kaltaista linkkiä maksutavan valinta sivulla.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Ninka oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.


Paytrail Oyj

y-tunnus: 2122839-7

Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

Jousto lasku ja Jousto osamaksu:

 Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Collector lasku ja osamaksu: 

Valitse verkkokauppa, joka tarjoaa Collector Lasku/Osamaksu-palvelua, ja siirrä haluamasi tuotteet ostokoriinSiirry kassalle, valitse tuotteen toimitustapa ja valitse maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksu. Täytä yhteystietosi.Tuote toimitetaan kotiisi. Lasku toimitetaan joko tuotteen mukana, erillisenä kirjeenä tai sähköpostina.Laskuilla on jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Lisätietoja osoitteessa www.collector,se.


 

PayPal

 Mikäli haluat maksaa PayPal tiliäsi käyttäen valitse maksutavaksi PayPal. Maksutapa valitaan klikkaamalla alla olevan kuvan kaltaista linkkiä maksutavan valinta sivulla. 

 
Miten PayPal-maksuvälitys toimii?
 
Varmista, että olet suojatussa Internet-yhteydessä PayPaliin (osoite alkaa kirjaimilla https). Avaa PayPal- tili (sign up for an account). Tilin avaaminen on ilmainen eikä sen ylläpidosta veloiteta mitään. Tilin avaamista varten tarvitset sähköpostiosoitteen, joka samalla toimii sisäänkirjautumistunnuksena. Ilmoita sähköpostiosoitteeksi oma virallinen ja toimiva osoitteesi, sillä kaikki yhteydenpito hoidetaan tällä osoitteella. Osoitteen voit itse myöhemmin vaihtaa tilin ylläpidossa. Ilmoita luottokorttisi numero sekä nimesi ja osoitteesi tilinavauksen yhteydessä. Varmista luottokorttisi (verify account). Tällä toimenpiteellä varmistetaan, että kortti on todella sinun ja että juuri sinä olet ilmoittanut kortin PayPalille. Tässä vaiheessa kortiltasi veloitetaan noin 2 euron maksu, jonka saat takaisin, kun olet saattanut luottokorttisi varmennuksen loppuun. Tarkista luottokorttisi tapahtuma. Muutaman päivän kuluessa luottokorttisi tiliotteessa näkyy PayPalin veloitus. Veloituksen yhteydessä on mainittu nelinumeroinen jäsennumero, jolla varmistat luottokorttisi PayPal-palvelussa (complete account verification). Kahden euron maksu palautetaan PayPal-tilillesi. Sinun ei tarvitse siirtää rahaa tilillesi vielä tässä vaiheessa. 

Huolehdi tiliisi liittyvästä käyttäjätunnuksesta ja salasanasta hyvin, sillä ne ovat avaimia tilisi käyttämiseen. Pääsääntö on, että nämä tiedot tulisi säilyttää yhtä huolellisesti kuin pankkikortin tunnuslukuakin. 

Vallitse maksutavaksi PayPal Ninka.fi verkkokaupassa. Maksaessasi ostokset, veloittaa myyjä PayPal-tiliäsi. Jos tililläsi ei ole rahaa, veloittaa PayPal puolestaan luottokorttiasi. Maksat ostokset lopulta normaalilla suomalaisella luottokorttilaskullasi. Myyjä ei saa tietää luottokorttisi numeroa ja saa ainoastaan maksusuorituksen PayPalilta. Ostaminen on turvallista, sillä luottokorttisi tiedot ovat vain yhdessä paikassa, vaikka ostaisitkin useista eri kaupoista.