Tilaustyöt toiveiden mukaan

HUOM 2024 EMME OTA UUSIA TILAUKSIA UNIIKKIKORUISTA!

Uniikki Sinulle suunniteltu ja rakkaudella käsityönä valmistettu kotimainen Ninka Design koru on upea tyylisi viimeistelijä.

Valmistan koruja tilaustyönä toiveiden mukaan. Inspiraation pohjana voi toimia joku aiemmin valmistamani korumalli tai useammasta korusta koottu kuvakollaasi. Koru voidaan suunnitella sopivaksi johonkin tiettyyn pukuun tai kampaukseen, tai se voi mukailla juhlan teemavärejä. Kunnioituksesta muita suunnittelijoita kohtaan en valmista kopioita muiden korumalleista, joten toiveesi ei voi olla juuri samanlainen kuin joku jo valmistettu koru. Uniikki Ninka design koru edustaa jotain uutta ja jotain persoonallista, juuri Sinulle suunniteltua. Samanlaista ei ole kenelläkään muulla. Teen joitain tilaustöitä jo suunnittelemieni mallien pohjalta ja niissä on aina joku pieni juju miten ne eroavat aiemmasta. Minulla on myös valmiita Design malleja jotka ovat tilattavissa tilaustyönä pidemmällä toimitusajalla jos ne verkkokaupasta sattuvat olemaan loppu. 

Kun kuvakollaasi ja toiveet on kartoitettu, tehdään tarvittavat mittaukset ja materiaalivalinnat. Tässä vaiheessa osataan jo arvioida lopullinen hinta korulle. Ninka Design uniikkikorujen hinnat alkavat 129,- ja arvokkain suunnittelemani koru tällähetkellä on 390,-  En halua että joudut maksamaan hiuskoru-unelmastasi maltaita mutta en myöskään halua tehdä alihintaista työtä halvoilla ja huonoilla materiaaleilla. Käytän materiaalina mm. hienolaatuisia makeanveden helmiä, swarovski kristallia sekä kierrätysmateriaalia aina kun mahdollista.

Tämän jälkeen tulee materiaalimaksu joka on yleensä noin 30-50 % korun hinnasta. Tämän maksun jälkeen korunvalmistus voi alkaa. Korun valmistumisen jälkeen saat siitä kuvan tai voit tulla sovittamaan sitä Ninka Design Studiolle Lohjalle. Joskus lähetän myös työvaihekuvia jos tarvitsen kysyä tarkempaa tietoa.

Jos et pääsisi sovitukseen, ei haittaa, korulla on 14 vrk vaihto-oikeus mihin tahansa muuhun tuotteeseemme. Tämä ei ole yleisesti käytössä mittatilaustöille mutta haluamme varmistaa että olet tyytyväinen koruusi. On siis täysin turvallista tilata mittatilauskoru netistä Ninka.fi verkkokaupasta. 

Mikäli haluat oman designin toteutukseen tai haluat alkaa suunnitella upeaa uniikkikorua kanssani, ota yhteyttä nina.rontynen@ninka.fi 

Toimitusajat mittatilaus koruille ovat 1-2 viikkoa ja kesäsesongin kiireaikana 3-4 viikkoa.

Suunnitellaan jotain uniikkia ja upeaa yhdessä!

Rakkaudella

Nina