Ihanaa että olet täällä

 

Tervetuloa Ninka sivustolle! Sanomamme on riemukas lifestyle ja onnellinen oleminen. Saamme iloa pienistä päivittäisistä asioista, mutta nautimme myös suuren juhlan upeasta tunnelmasta. Tärkeintä on läsnäolo, tunne ja ihanat muistot. Haluamme jakaa tätä tunnetta kuvillamme, tuotteillamme ja palveluillamme. Kiitos että olet mukana <3

Ninka Design on rekisteröity tavaramerkki Ninka ®. Valmistan korkealaatuisia koruja makeanveden helmestä, lasista ja kristallista. Esteettisyys, laatu ja käytännöllisyys ovat tärkeitä ja korujemme suunnittelussa toteutan jokaisen korun yksilöllisesti ja viimeistellysti. 90% koruistamme valmistetaan Suomessa Lohjalla, muutamaa maahantuomaamme korumallia lukuunottamatta. Kotimaiset korut tunnistat Avainlippu® -merkistä. Avainlippu -kuvia päivitetään juuri kauppaan, eli kaikista kotimaisista tuotteista se ei vielä löydy. 

Persoonallinen design on minulle lähtökohta ja suunnittelen korumallini itse. Ethän kopioi mallejani. Pyrin käyttämään koruissani myös kierrätysmateriaaleja ja uudistan vanhasta uutta. 

Toteutan myös kampauksia, meikkauksia ja valokuvausta ammattitaidolla. Tutustu töihini ja niiden tyyliin www.ninkavalokuvaus.com . Jos pidät niistä, älä epäröi ottaa yhteyttä niin katsotaan mikä ihana kokonaisuus saadaan juuri Sinulle. 

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla juhla@ninka.fi 

Paytrail Suomalaiset maksutavat

PayPal Logo