Ninkan tarina


Moikka! Minä olen Nina. Kahden pienen pojan äiti ja vaimo ihanalle miehelle. Perheeseemme kuuluu myös Ranskanbulldoggi vanhus ja asustelemme Lohjalla.

Tervetuloa Ninka.fi ja juhlakorut - sivustolle. Mahtavaa että olet täällä! :)

Juhlakampausten kautta innostuin myös korusuunnittelusta aikoinani.  Vuonna 2011 aloin työskennellä tuotekehityksen parissa joka johti Ninka ® korumerkin perustamiseen. Ninka Design on syntynyt rakkaudesta kaikkeen kauniiseen ja ilosta luoda sitä.

Toivottavasti inspiraationi ja innostukseni työhöni tulee näkyville tällä sivustolla. Tykkään jakaa sitä innostusta ja ihastusta jota koen työssäni, myös ympärilleni, koska usein arki on ihan tarpeeksi haasteita ja harmaata täynnä.

Tyylini on herkkä ja naisellinen. Minulle tärkeintä ovat laatu ja asiakastyytyväisyys. Toivon että rakkauteni ja intohimoni työhöni näkyy tuotteessani. Valmistan jokaisen koruni huolella ja rakkaudella kuin se olisi omani. Teen jokaisen kampauksen ja meikin niin viimeistellysti kuin se on mahdollista. Jokainen kuvaamani henkilö on minulle tärkeä ja pyrin aina parhaaseen lopputulokseen. Toivon että työstäni on Sinulle iloa ja hyötyä pitkään. 

Verkkokaupastani löydät myös muita ihania brändejä kuten Jeanne d´Arc Living - vaatteet ja asusteet sekä Riihipeikko lastenvaatteet.

Tervetuloa ja Kiitos kaikille ihanille asiakkailleni!

Ps. Tilaa uutiskirje sähköpostiisi niin pysyt mukana uusissa tuulissa :)

 

Rakkaudella 

Nina

 

Tervetuloa seuraamaan Ninka Design Studion päivää somessa

https://www.facebook.com/NinkaDesignFi/

https://www.instagram.com/ninkadesign/

http://juhlakampaukset.blogspot.fi

www.ninka.studio

www.ninkadesign.net