Ninkan tarina

Moikka! Minä olen Nina, lohjalainen kahden pienen pojan äiti, korusuunnittelija ja valokuvaaja.

Tekemieni juhlakampausten kautta innostuin alunperin myös koruista ja erityisesti hiuskoruista. Aloitin kimaltavien juhlakorujen maahantuonnin vuonna 2011. Kerran eräs koruerä saapui täysin rikkinäisenä. Pyörittelin sen palasia hetken surkeana ympäriinsä kun en hennonnut heittää niitä roskiinkaan. Yhtäkkiä palaset alkoivat loksahdella kohdalleen uudella tavalla ja syntyi jotain ihan uutta. Aloin työskennellä tuotekehityksen parissa joka johti Ninka ® korumerkin perustamiseen. Ninka Design on syntynyt rakkaudesta kaikkeen kauniiseen ja ilosta luoda sitä. Jokainen on uniikki!

Toivon että rakkauteni ja intohimoni työhöni näkyy tuotteessani. Tyylini on herkkä ja naisellinen. Tärkeintä minulle työssäni on laatu ja asiakastyytyväisyys. Toivon että työstäni on Sinulle iloa ja hyötyä pitkään. 

Verkkokaupastani löydät myös pieniä eriä ulkomaisia aarteita. Osa helmikorvakoru malleistamme tulee valmiina Kiinalaiselta helmivalmistajalta. Osan helmikorvakoruista valmistamme itse. Tällähetkellä lähes kaikki hiuskorut ovat kotimaista tuotantoa. Näitä ovat kaikki helmistä ja kirkkaista kristalleista valmistetut kevyet ja herkät hiuskorut löydät omasta kotimaisten korujen tuoteryhmästä. 2017 Ninka Design koruille myönnettiin Avainlippu® merkiksi kotimaisesta työstä. 

HUOM VUONNA 2024 OLEMME LOPETTAMASSA MAAHANTUONTI TOIMINTAA JA MYYMME ERÄN VANHOJA KORUJA JA MALLIKAPPALEITA: Poistomyynnistä löydät erän swarovskikristallikoruja jotka on valmistettu Taiwanissa ja Englannissa.

Rakkaudella 

Nina

 

Tervetuloa seuraamaan Ninka Design Studion päivää somessa

https://www.facebook.com/NinkaDesignFi/

https://www.instagram.com/ninkadesign/

http://juhlakampaukset.blogspot.fi

www.ninkadesign.net