Vuoden 2017 uudet tuulet

Vuoden 2017 uudet tuulet

Moikka, ja onnellista kuluvaa vuotta 2017. Tehdäänkö tästä paras vuosi koskaan?! :)

Mitä uutta tulee tapahtumaan Ninka.fi ja juhlakorut.fi verkkokaupassa vuonna 2017?!

Ainakin uusia ihania tuotteita tulee pikkuhiljaa tasaiseen tahtiin kokoajan. Varsinaista uutta mallistoa en julkaise vaan jokainen koru on uniikki yksilönsä. Hiuskorujen valmistumista ei kyllä voi oikein kiirehtää.. Ne vaativat tietynlaisen inspiraation ja keskittymisen jotta koru saa oikeanlaisen muodon. Erityisesti korun päättelyt ovat hankalia ja usein teenkin erillisen "korun päättely päivän" ja teen tuon keskittymistä vaativan homman useammalle kappaleelle samalla kertaa. 

Minulta kysytään usein mistä saan inspiraationi koruihini. Milloin mistäkin! Usein miten kampauksista, puvuista, materiaaleista ja persoonasta. En selaile kotimaisia tai ulkomaisia kilpailijoita, koska yritän parhaani mukaan jalostaa omia ideoitani, enkä kopioida valmiita ideoita. Minusta hauskinta on etsiä uusia materiaaleja, sillä mikään ei ole inspiroivampaa kuin uuden materiaalin opettelu, kun tavallaan näet sen valmiin korun siinä ja sitten alat miettiä miten sen saisi toteutettua :)

Uusia tuulia tulee ensinnä nyt nettisivujen muodossa! www.ninka.studio kokoaa yhteen tarjoamani valokuvauspalvelut ja asiakasgallerian. Tänä vuonna olenkin jo päässyt toteuttamaan ihania kuvauksia, kiitos siitä ihanille asiakkailleni!

Ai niin...ja sitten minulta on kyselty paljon kursseja! se ajatus on vasta hahmottumassa.. mutta, mikäli olet kiinnostut koru, - kampaus tai meikkikurssista. Ota minuun yhteyttä

juhla (at) ninka.fi 

LOVE

Nina

 

 

Ps. ensi viikonloppuna on Love me do messut Helsingin kaapelilla. Me ollaan siellä :)

Nähdään!