Tervetuloa uusi vuosikymmen!

Tervetuloa uusi vuosikymmen!

Ihanaa Uutta Vuotta Sinulle! Toivottavasti uusi vuosikymmen on alkanut mukavasti. Täällä vuoden vaihde oli jokseenkin työntäyteinen, sillä studion muutto ajoittui juuri siihen. Olikin jotenkin puhdistavaa saada muutto valmiiksi ja vanha liiketila tyhjäksi. Uusi aikakausi tarkoittaa keskittymistä niihin asioihin jotka tunnen itselleni merkityksellisimmiksi. Perheeseen, valokuvaukseen ja korusuunnitteluun. Tuleva vuosi on työn puolesta omistettu valokuvaukselle ja korusuunnittelulle. Niille asioille joita rakastan ja joista en ruuhka-aikoinakaan tohtinut luopua. Lopulta kuorma alkoi vaan kasvaa ja kasvaa...Huh! Ylimääräisen sälän jäätyä pois on mielikin valoisampi. Ihanaa hymyillä taas enemmän. Näistä muutoksista ja uusista tuulista kerroinkin jo viime vuonna mun valokuvausblogissa.

ninka uniikikorut kotimaiset design korut

Viime kesä oli yhtäaikaa ihana ja ihan kamala. Parhaana kokemuksena jäi upeat hääkuvaukset ja muutkin kuvaukset ja oikeastaan kaikki hienot asiakas kohtaamiset. Monetkaan niistä eivät kaivanneet kallista studiotilaa Lohjan keskustassa, vaan trendi on koko ajan enemmänkin vienyt miljööseen ja asiakkaan toivomaan paikkaan. Siispä pidettyäni lähes koko kesän studion ovia kiinni oli helppoa tehdä päätöksiä liiketilan suhteen. Harmitti se tottakai hetken. Sitäkin tilaa kuitenkin tunteella tehtiin.

Uusi studio Kalkkipetterissä on nimenomaan valokuvausta ja stailausta varten, ja paikka jossa voin tavata ihania asiakkaitani kuvaus- ja koruasioissa. Kalkkipetteri on sijainniltaan syrjäisempi, mutta paikka jossa koen että pystyn tarjoamaan asiakkailleni enemmän. Samalla kertaa onnistuvat kuvaukset studiossa ja miljöössä, vain pienellä siirtymällä. 

Ninka korut kotimaiset design hääkorut

Studio aloittelee hiljalleen Kalkkipetterissä, mutta tämä alkukevät on ennenkaikkea häämessujen aikaa! Ihanaa kun uusi energia ja innostus virtaa taas kaikkea tulevaa kohtaan. Hää- ja juhlasesonki 2020 Tervetuloa! Onko tämä Sinunkin juhlavuosi? Minkälaisia juhlia on tulossa? Mitkä asiat olet kokenut haasteelliseksi häiden tai juhlien järjestämisessä? Keskustelen todella mielelläni näistä ja kaikista muistakin asioista!

Minua voi tulla tapaamaan Wanhan Sataman Mennään naimisiin messuille 11-12.1. sekä Love me do messuille 18-19.1. Helsingin Kaapelitehtaalle. Lisäksi Lohjalla Laurentius salissa 9.2. järjestetään HELMI messut jossa Häät, Juhlat, Lahjat osastolla olemme mukana. Nähdään siis toivottavasti messuilla!

Ninka Nina Röntynen

Onnellista Uutta Vuotta <3

Rakkaudella

Nina