Pukukuvauksen satoa - Ruoste Design

Pukukuvauksen satoa - Ruoste Design

Vuosi vaihtui ihanissa tunnelmissa. Olimme perheen kanssa pitkään kaivatulla aktiivilomalla, ja kyllä teki hyvää. Vuoteen 2018 olen valmis.  Olkoon se yhtä hyvä tai ehkä jopa parempi kuin vuosi 2017 joka meillä Ninkassa oli kerrassaan upea. Kiitos siitä rakkaille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme <3

Aloitetaan uusi vuosi katsauksella nuoren todella lahjakkaan pukusuunnittelijan pukuihin. Hanna Talsi Ruoste Designista omaa upean graafisen tyylin ja tarinan kerronnan puvuissaan. Ruoste Design on perustettu 2015 ja Hannan pelkistetty tyyli on ihanan raikasta romanttisten pitsipukujen ja isojen tyllihelmojen keskellä. Puvuilla on ihania nimiä kuten Kuura ja Routa. En voi olla rakastamatta näitä pukuja! Olin todella onnellinen päästessäni kuvaamaan Ruoste Design pukuja. Vuonna 2018 Ruoste Design lepää ja kerää inspiraatiota. Odotan innolla uutta tulemista sillä tällä suunnittelijalla on vielä paljon kerrottavaa!

 

Pukukuvaukset Ruoste Design - Ninka Photography

 Hääpuku Ruoste Design - kuvat Ninka Photography

Hääpuku Ruoste Design kuvat Ninka Photography

Hääpuku Ruoste Design Kuura kuvat Ninka photographyKorut Ninka Design kuvat Ninka Photography puku Ruoste Design

 

Puku Ruoste Design kuvat Ninka PhotographyPuku Ruoste Design kuvat Ninka Photography

Hääpuku Ruoste Design kuva Ninka PhotographyHääpuku Ruoste Design kuvat Ninka Photography

Kaikki kuvat www.ninkavalokuvaus.com. Mallit Inez Antturi ja Iiris Kankkunen, Muah Nea Viitamaa ja Säde Norja. Korut Ninka Design, Puvut Hanna Talsi / Ruoste Design.