Parhaat joululahjavinkit Ninkasta

Parhaat joululahjavinkit Ninkasta

Joulu! Ihana ihana joulu! Joskus joululahjat aiheuttavat päänvaivaa, joskus ne taas on todella helppo tilata suoraan paketoituna verkkokaupasta. Niinkun täältä meiltä Ninkasta. Ja kyllä, joululahjoilla on vaihto-oikeus, joten ostaminen on helpon lisäksi myös superturvallista. Tässä muutama takuuvarma joululahja vinkki Hänelle! 

1. Lahjakortti valokuvaukseen! Toimii aina ja summan ja ajankohdan voi valita itse! Lahjansaaja saa upean kuvauselämyksen ja upeat kuvat muistoksi. Lahjakortteja saa asiakaspalvelustamme juhla@ninka.fi

valokuvauslahjakortti

 

2. Helmikorvakorut. Nämä ovat iättömät ja aina arvokkaat! Tiesitkö että käytämme vain parhaita helmiä koruissamme!

 

Helmikorvakoruja ja helmikaulakorua on useampaa mallia, ja lisää teemme tilauksesta.

3. Zirconia korvakorut ovat ihan yhtä ihanat ja sopivat hänelle joka kaipaa hillityä kimallusta! Nämä korvikset todella erottuvat edukseen markkinoiden useista malleista! Sävyt kulta, hopea ja ruusukulta. Useampaa eri mallia löytyy!

4. Tai miten olisi uniikkikoru tilaustyönä!? Jos et tiedä tarkasti mitä lahjansaaja toivoo niin lahjakortti uniikkikoruun on aina hyvä vaihtoehto. Lahjakortteja saa asiakaspalvelustamme juhla@ninka.fi juuri toivomalleen summalle. 

5. Juhlalaukku! Nämä laukut ovat niin hienoja että suunnittelen pitäväni sittenkin synttärijuhlat että pääsen käyttämään tällaista! Hiuskorut ja helmikorut mulla meneekin ihan arkikäytössä mutta juhlalaukku vaattii vähintään bileet! :)