Osta työtä Suomeen - päivä 1.12

Osta työtä Suomeen - päivä 1.12

Tänään 1.12 on Osta työtä Suomeen päivä, joka on oikeasti hyvä teema! Me itse voimme päättää siitä valuuko meidän rahat esimerkiksi Kiinaan tai käytämmekö ne ulkomaalaisissa halpaketjukaupoissa, vai suosimmeko mieluummin kotimaista? Voimme omilla valinnoillamme vaikuttaa siihen minkälaista elämää tässä maassa vietämme. Toki se kotimainen on kalliimpi koska meidän alv -rakenne ei ole kovin kotimaista kulutusta kannustava. Mutta kun muistamme että se alv on kuitenkin meidän yhteiseksi hyväksi tarkoitettu vero, niin ei se ihan turhaa ole! Kotimaisen käsityö ja design on jotain mistä meidän kannattaa olla ylpeä ja muistaa että sen arvo muodostuu monesta asiasta ja sillä oikeasti on merkitystä. 

No pidemmittä julistuksitta...! Tässä loput ihanat kotimaiset TuuliKaislan design puvut syyskuun kuvauspäivältä. Korut Ninka, hiuskoristeet Ninka ja Säde Norja (valkoinen kukkakoriste), Meikki ja hiukset Nea Viitamaa ja Säde Norja, mallit Inez ja Iris, kuvat Ninka Photography. Eikös olekin ihania nämä? Nyt tuleekin monta kuvaa koska en pysty valitsemaan vain muutamaa :) 

ninka valokuvausNinka valokuvaus - hääpukukuvausNinka ValokuvausNinka valokuvaus - muotokuvausNinka valokuvausninka valokuvaus lohjaninka valokuvaus korutninka valokuvaus hääpuku kuvausninka valokuvausninka valokuvaus lohja