Nordic Light - inspiraationa valo

Nordic Light - inspiraationa valo

Tarkkasilmäisimmät ovat jo bonganneet uudet bannerit Nordic Light ja Nordic Fire Collection. En ole vielä ehtinyt raoittamaan tätä kokoelman tarinaa oikeastaan missään, mutta olkoon tämä nyt ensimmäinen tiedote uudesta kotimaisesta korusarjasta :)

Pohjoinen valo, pohjoinen tuli ja pohjoinen kevät seikkailivat korusarjoissani niminä jo vuonna 2014. Silloin en kuitenkaan kovastikaan perustanut kokoelma-ajattelusta ja asioiden nimeäminen tuntui vieraalta. Minä olin inspiroitunut. En osannut sanoittaa sitä sen enempää. Kun nyt suunnittelen koruja jo seitsemättä vuotta, huomaan inspiroituvani aina tietyistä asioista. Valokuvaamisen myötä inspiraationi lähteet ovat tulleet konkreettisemmaksi. Osaan hyödyntää niitä entistä laajemmin ja sanoittamaan ne uudelleen. 

Siispä 2018 Nordic Light syntyi uudelleen. Nordic Light collection kokoaa alleen suosituimmat ja näyttävimmät tuotteemme. Kun haluat jotain aivan erityisen upeaa ja ainutlaatuista, tutustu tähän! Jokainen on uniikki.

Ensimmäiset korukokoelman kuvaukset järjestettiin harmaana syksyisenä päivänä. Mutta mikä ihana Pohjoisen valon luonne silloin onkaan! Valo on tasaista, hämyistä, se heijastaa kauniisti hohtavista pinnoista, kuten helmet ja kristallit. Syksyn värikkäät lehdet tuovat valoon lämpöä ja sävyä. Aamu- ja iltausvat lisäävät salaperäisyyttä ja tunnelmaa.

Luonto on kaunis.

 

Minkälainen on Nordic Light koru? Se on hohtava, hillitty, elegantti, ajaton ja arvokkaista materiaaleista kotimaisena käsityönä valmistettu. Siinä on Avainlippu® ja tyytyväisyystakuu. 

Mikä on Sinun suosikkisi sarjan koruista? Kuulisin mielelläni palautetta ja toiveita korumalleistani :)

 

Kiitos Suvi Salonen, Iiris Kankkunen ja Hanna Talsi kun autoitte minua tuomaan tämän ensimmäisen kokoelman kuvat ja tyylit todeksi <3

Rakkaudella

Nina Ninkasta

kaikki kuvat Ninka Photography, malli Iiris Kankkunen, Kampaus ja meikki Studio Suvi Salonen, Puku Ruoste Design/Hanna Talsi