Miten Ninka Nordic Light - korukokoelma sai alkunsa

Miten Ninka Nordic Light - korukokoelma sai alkunsa

Vuonna 2017 syntyi mallisto joka kuvattiin Lohjan Kalkkipetterissä. Tätä edelsi 2014 Pohjoinen - korusarja johon kuuluin Pohjoinen kevät, Pohjoinen tuli, Pohjoinen ruska ja Pohjoinen valo. Kokonaisen korumalliston suunnittelu oli silloin vielä kovasti hakusessa, mutta pikkuhiljaa alkoi muodostua ajatus siitä miltä haluan mallistoni kokonaisuutena näyttävän. Korusarjan peruspilarit ovat romanttisuus, ajattomuus ja kaunis käsityö. Jokainen koru on tavallaan uniikki, sillä kahta täysin samanlaista ei löydy. Sarja käsittää pääasiassa hiuskoruja mutta myös muutamia malleja korvakoruja, rannekoruja ja kaulakoruja. Kaiken työni vahva inspiraatio on valo, joten myös korusarjani inspiraatio perustuu siihen. 

Toimitamme koruja nykyään myös ulkomaille. Niinpä korusarjan nimi muuttui 2017 Nordic Light Jewelleryksi. Sarja tulee sisältää Nordic Light, Nordic Fire ja Nordic Spring kokoelmat. Kaikki sarjan korut on suunniteltu, valmistettu tai koottu Suomessa. 

Nordic Light on kuvattu ensimmäisenä Pohjoinen - sarjastani. Tähän korukokoelmaan olen koonnut upeimmat mallit vuosien varrelta sekä uuden Iiris - korusarjani joka on valmistettu upeista helmikukista. 

 

 

Tulevan Nordic Light Jewellery korujen parissa työskentelen juuri! Ilokseni voin kertoa että uusi sarja hyödyntää entistä enemmän kierrätysmateriaaleja <3 Uusi mallisto julkaistaan tammikuussa 2020! Jääthän kuulolle :)

Rakkaudella 

Nina

 

Kuvat Ninka Photography

Malli Iiris Kankkunen

Puku Ruoste Design

Kampaus ja meikki Studio Suvi Salonen