Naisellista, herkkää ja boheemia - TuuliKaisla

Naisellista, herkkää ja boheemia - TuuliKaisla

Teimme alkusyksystä kolmen nuoren suomalaisen pukusuunnittelijan yhteiset pukukuvaukset. Esittelen tässä blogissa muutamalla sanalla kuvia kaikista kuvatuista puvuista. Ne olivat nimittäin upeita! Kaikilla kolmella suunnittelijalla on oma upean persoonallinen tyylinsä. TuuliKaislan puvut ovat ihanan naisellisia, herkkiä ja boheemeja. Kaunista vintage pitsiä yhdistettynä boho leikkauksiin. 

Tuuli kertookin pukusuunnittelun lähtökohtana olevan naisellisuus ja herkkyys. Vähän boheemiin ja vintage henkeen. " Teen tosi paljon fiiliksellä. Aina sen mukaan, mikä tuntuu milloinkin omalta, tämä saattaa muuttua paljonkin, esim. vuodenajan mukaan. Kestävä kehitys on yksi avainsana. Pyrin aina käyttämään kierrätysmateriaaleja, kun se vaan on mahdollista. Pyrin myös aiheuttamaan mahdollisimman vähän leikkuujätettä, suunnittelen siis puvut niin, että kangasta ei menisi hukkaan, ta sen saa käytettyä johonkin toiseen pukuun" Tuuli kertoo suunnittelunsa lähtökohdista. 

Tässä katsaus ensimmäiseen pukuun joka oli ihanan mintunvihreä lyhyt tylliunelma. En voi sille mitään mutta itselleni tulee kuvista vähän juhannusfiilis vaikka kuvausajankohta oli syyskuu! Pukuun yhdistettiin Ninkan uniikki korukampa makeanvedenhelmistä, mallia Josefiina, upeat helmikorvakorut sekä Athenan helmirannekoru. Mallina toimi ihana Inez! Meikki ja hiukset Nea Viitamaa. Mielestäni tämä kokonaisuus oli todella hieno!

Lisää pukukuvia kuvauksista tulossa myöhemmin :) Kaikki kuvat Ninka photographyninkaphotographyninkaphotographyNinka photographyNinka PhotographyNinka Photography