Love me do - häätapahtuma 18-19.1.20

Love me do - häätapahtuma 18-19.1.20

Rustiikkia, pastellia ja luonnonmateriaaleja. Näin voisi summata menneen viikonlopun Love me do - messujen annin mitä tulee vuoden -20 kotimaisiin häätrendeihin. Kovin suuria muutoksia ei häätrendeissä vielä näy tämän messukattauksen perusteella. Materiaaleja käytettiin ehkä runsaammin ja uskaliaammin kuin edellisinä vuosina.

 

hääkukat morsiukimppu

hääkukat morsiuskimppu

Pehmeiden sävyjen rinnalla nähtiin kyllä tummempia ja moodimpia sävyjä, mitkä ovat mielestäni oikein tervetullut lisä häämuotiin. Näitä vivahteita tuli esille mm. hääkimpuissa, värikkäissä asusteissa ja kengissä. Pieni ripaus blingia ja dramatiikkaa tyylissä on ihanan mystistä ja viettelevää!

Tässä pieni kuvakatsaus messujen herkkupaloista!

morsiuskimppu

hääkukat ovat tärkeä osa hääpäiväähääkimppu morsiamellehääkattauskattauskoristeet häätkattauskoristeet häihinKulta, ruusukulta sekä antiikkisävyt, kuparin ja oranssin sävyt olivat suosittuja. Itseäni viehättää tämä kuivattujen materiaalien käyttö suuresti. Nämä kuivatut koristeet antavat ihanan kontrastin kukkien kanssa. Kullansävyisiä koruja myimme enemmän kuin koskaan ja ruusukulta näyttää vihdoin tulleen häämuotiin yhtä vahvasti kuin mitä se ulkomailla on ollut jo pidemmän aikaa. 

 To You - yrityksen kattaus oli mielestäni ihanin ja trendikkäin. Siinä yhdistyivät kivasti materiaalien kontrastit ja pehmeät maanläheiset sävyt sekä supertrendikäs poltettu oranssin sävy. Ja nuo rustiikkiset lautaset. Rakkautta! <3 

Kattaus häihin koristeet ja kukat

trendikkäät häät kattaus

hääkoristeet

Valkoisen Kreivittären ihania pukuja kävin kuolaamassa useammankin kerran! Kannattaa tutustua tähän valikoimaan. Hurmaava liike sijaitsee Porvoossa.

hääpuku trendit Lillian west Valkoinen Kreivitärhääpuku häät 2020

hääpuku pitsilaahus häät2020 Häät

hääkampauskilpailu 2020 Love me do

hääkampauskilpailu häät 2020

hääkampaus 2020 Häät hääkampaustrendit

Kiva lisä oli hääkampauskilpailu jossa näki myös kampauksen työvaiheita! Olisiko tämän perusteella vuoden 2020 trendikkäin hääkampaus edelleen löysä suurehko niskanuttura mutta näyttävillä yksityiskohdilla. Ilmavuutta kampauksessa tulee olla niin että se näyttää vaivattomalta kantaa ja ihanan rennolta. Kuitenkin tälläisen kampauksen tekemiseen tarvitaan todella paljon taitoa ja tekniikkaa jotta se myös kestää koko päivän. Hääkampauksessa yhdistyy sekä kauneus- että kestävyyden vaatimukset ja sen on sovittava kantajansa tyyliin ja hiuslaatuun. Ihania töitä nähtiin kampauskilpailussa 2020!

Hääpukutrendeissä boheemit ja kimaltelevat puvut kilpailevat huomiosta sileiden ja suurihelmaisten pukujen kanssa ja kysymys lieneekin ainoastaan: Minkälainen morsian Sinä olet tyyliltäsi? Mitä Sinä rakastat?

Rakkaudella 

Nina

Päivän ehkäpä raikkain hääkimppu tässä.

Kävitkö messuilla? Mikä oli Sinun suosikkisi messuilla?

hääkukat morsiukimppu