Korukammat rennon boheemiin kampaukseen

Korukammat rennon boheemiin kampaukseen

Kulta ja ruusukulta rynnivät korumuodissa hopean väristen korujen rinnalle! Tässä postauksessa esittelen muutaman uuden Ninka Design korumallin jotka sopivat eritysesti rentoihin ja boheemeihin kampauksiin. Korut toimivat sellaisenaan tai niitä voi yhdistää luonnonkukkiin tai vihreisiin lehtiin. Upea hiuskoru ei ole kertakäyttöinen vaan voit käyttää sitä myöhemminkin juhlissa, ja vaikka aina hääpäivänä! Ninka Design korut on suunniteltu kestämään myös aikaa eli ihana lahja vaikka tyttärelle, muisto äidin hääpäivästä...Minusta ajatus on romanttinen ja arvostava ele. 

Kahden ensimmäisen kuvan Kampaus on Auli Tuomalan käsialaa. Hän työskentelee Porvoossa Hyvinvointikeskus Louisessa. Mallina ihana Maia Koo, kuva Ninka Photography, puku Valkoinen Kreivitär, Kukat kampauksessa Mea Flora

Boheemit kampaukset ovat ihanan rentoja ja liikkuvia! Ne liehuvat tuulessa ja laskeutuvat kasvoille vallattomasti ja vähän kurittomastikin. Nämä kampaukset ja korut näyttävät siltä kuin ne olisivat vain sattumalta asettuneet täydelliseen muotoonsa, vaikka tosiasiassa tälläisen kampauksen tai korun tekeminen vaatii paljon aikaa ja ammattitaitoa!

Yhä enemmän näemme hääkampauksia jossa hiukset ovat auki. Saan paljon kysymyksiä minkälaiset hiuskorut sopivat näihin kampauksiin. Voiko esim korukampoja käyttää? Kyllä voi! Korukamman kiinnitystä voi tukea kampauspinneillä. Kampauspinnit tulevat kampaan ristikkäin jolloin koru pysyy liikkumattomana kovassakin menossa. Tällätavoin hiuskoruja voi käyttää myös lyhyessä ja puolipitkässä tukassa.

Tässä Isa kamman sisaruksia! Reunimmainen, suurin koru näistä on jo lähtenyt uuteen kotiinsa, ihanan Johannan hääkoruksi.

Tässä ihana Rina korukampa kultakuparin sävyssä Vy Daon hiuksissa 

https://ninka.fi/collections/kampaus-ninka/products/rina-korukampa-kukista-ja-kristallista

Kampaan on kiinnitetty kampauspinnit jolloin se pysyy hyvin myös liukkaassa aasialaisessa hiuksessa. Yhtä hyvin tämä korukampa kävisi myös nutturakampaukseen.

hiuskorukampa

 

Verkkokauppamme www.ninka.fi uudistuu pian. Voit hyödyntää nyt "muuttomyynti" alen

koodilla SALE - 20% syyskuun 2017 loppuun asti.

 

Värikästä syksyä!

terkuin Nina