Juhlaan - kimaltavat korvakorut

Juhlaan - kimaltavat korvakorut

Nämä kimaltavat zirconia korvakorut ovat yksi korumallistomme suosituimmista tuotteista. Eikä ihme! ne ovat kevyet, kauniit, kestävät ja sopivat moneen tilaisuuteen. 
Tämä ensimmäinen on korvakorumalleista kaikkein simppelein kahden zirconia pisaran yhdistelmä. Elegantti ja klassinen design joka käy miltein mihin tahansa tyyliin. Tätä on saatavana tilauksesta myös kullan, ruusukullan ja mustan sävyssä.
Ihana myös talvihäihin!
hääkorutKuva Atte Tanner Photography, Muah Nina Röntynen/Ninka, Korut Ninka, Malli Matilda
hääkorut netistä
Kuva Ninka Photography, Malli Maia Koo, Kukat Penttala Floral Design, Mua Sin.Kid.Makeup Korut Ninka.fi tämä malli 
Kimaltavat korut sopivat boheemimpaankin lookiin antamaan viimeisen silauksen ja tuomaan kokonaisuuteen aavistuksen blingiä ja ylellisyyttä!
Korvakorut sopivat myös herkille sillä ne ovat korvakoruosat ovat 925 hopeaa, nikkelittömät ja metalliosat ovat rodinoidut.
 Kuva Maria Peltomaa, Malli Ida, Muah Nina Röntynen, Korut Ninka.fi tämä malli
Korut tulevat kauniissa rasioissa ja on hyvä säilyttää niitä myös niissä tai muussa korurasiassa jossa ne pysyvät kolhiintumatta muihin koruihin. Hyvä nyrkkisääntö kaikissa koruissa on se, että ne kannattaa pukea vasta viimeiseksi hiuslakan ja hajuveden suihkuttelun jälkeen. Näin esim. helmen pinta säilyy parhaiten eikä korumetallien rodinointi kulu.
Kimaltavia korujamme on nähty Linnan juhlissa, ja upean Miss Suomen Michaelan yllä sekä tangokuningatar Aino Niemen kantamana. Sekä lukuisten upeiden morsiamien ja juhliaan viettävien yllä! Taisipa tämä alla oleva malli matkustaa Miss Universum kilpailuihin saakka!
Mikäli et löydä valmiista malleistamme sopivaa, voit ottaa yhteyttä jos voimme valmistaa Sinulle sopivat! Korvakorut suunnitellaan ja kootaan omassa korupajassamme.
Katso kaikki korvakorumallit täältä 
juhlakorut netistä