Juhlavuosi 2018 - Kiitos!

Juhlavuosi 2018 - Kiitos!

Kiitos kaikille ihanille, upeille ja sydämellisille asiakkailleni ja yhteistyökumppaneilleni vuodesta 2018 <3

Vuosi oli MAHTAVA! en edes pysty kyllin kiittämään kaikista kokemistani upeista jutuista joissa sain olla mukana. Kiitos kaikista mahtavista ihmisistä joita kohtasin, sekä kaikista kuvista, koruista ja ideoista joihin sitä kautta inspiroiduin.

Kaksi asiaa haluan kuitenkin nostaa tässä vielä esille ennenkuin keskityn täysin tähän vuoteen ja uusiin seikkailuihin!

Kesäkuussa teimme upealla tiimillä lokakuussa ilmestyneen Häät lehden editorial muotiosuuden "Tanssii Ruusujen kanssa". Valokuvaajana toimi Atte Tanner Photography. Kuvauksen satoa voi ihailla 02/2018 Lehden sivuilla. Kyseessä on Häät 25 -vuotis juhlanumero, lukupaketti on aikamoisen upea! Jos omasta lehtipisteestäsi on jo päässyt loppumaan, lehteä on luettavissa näköislehtenä Häät  ja ostettavissa messuilta. Tärppinä tähän tuleva Love Me do - tapahtuma Helsinkin Kaapelilla 19-20.1. Tule sinne! Me ollaan siellä myös :)

 häämuoti editorialHäämuoti Häät lehti media

 

Suurin etappi 2018 oli oman liikkeen avaaminen Lohjalle!

On se jännä :) Jotain asiaa voi miettiä vuosikaudet ja sitten yhtäkkiä kaikki palaset loksahtavat kohdalleen ja alkaa tapahtua. Olen viime vuonna kärsinyt identiteettikriisiä siitä olenko valokuvaaja, tuottaja, vai kampaaja/meikkaaja, korusuunnittelija. Yhdessä vaiheessa olin jo kokonaan lopettamassa kampaamista mutta päätin kuitenkin että haluan ylläpitää sitä ammattiosaamista edelleen edes pienissä määrissä. Totesin ja että voin olla näitä kaikkea, eikä minun tarvitse lokeroida itseäni mitenkään. En tietenkään samaan aikaan kaikkea! Eikä minun tarvise olla "jokaiselle jotakin", vaan palveluitani tarvitsevalle mahdollisimman kattava ja hyvä paketti!

Niinpä 1.12. syntyi Ninka Studio, osoitteeseen Suurlohjankatu 1, Keskusaukio. Tilassa löytyy pieni kampaamohuone, pieni valokuvaus studio sekä myymälä koruilleni joka toimii myös työhuoneenani kuvien editoinnissa ja valmistamisessa. Lämpimästi Tervetuloa! Asiakastyytyväisyys on minulle sydämenasia!

Ninka Studio

 Valokuvaamo Lohja Ninka StudioNinka Studio valokuvaamo Lohja

Ninka Studio hääkorut

Ninka Studio kampaamo Lohja

Jännä nähdä mitä vuosi 2019 tuo tullessaan :) Onnellista Uutta Vuotta!

Love 

Nina