Ilmatar - korsettimuotoilua ja pukuompelua Suomesta

Ilmatar - korsettimuotoilua ja pukuompelua Suomesta

ninka valokuvaus mainoskuvaus hääpukukuvaus

 Mennyt kesä ja syksy on ollut valtavan antoisa myös valokuvaus puolella. Olen päässyt toteuttamaan huikean upeita projekteja hyvin lahjakkaiden ihmisten kanssa. Yksi tälläisista valokuvaus töistä oli Ilmatar Corsetry & Couturen kuvaus elokuun viimeisellä viikolla juuri kun kesä oli kääntymässä syksyyn.

Katariina Tuttavainen on rohkea nuori pukusuunnittelija joka perusti keväällä 2017 oman liikkeen Helsingin Mannerheimintielle. Katariina suunnittelee ja valmistaa upeita korsetteja, korsettipukuja, mittatilaus hää- ja juhlapukuja ja korjausompelua. 

Kuvaamastani mallistosta näki ettei nuori nainen todellakaan päästä itseään helpolla vaan rakastaa haasteita ja uusia innovaatioita. Puvuissa oli nähtävissä boheemia punk tyyliä, vintagea yhdistettynä moderniin suunnitteluun sekä naisellisia linjoja. Mallisto oli ihanan monipuolinen ja erilaisille naisvartaloille suunniteltu. Katariinan korsettimallisto saikin juuri tunnustuksena Design from Finland merkin. Onnea Katariina! 

ninka valokuvaus puku kuvaus mainokuvaus

ninkavalokuvaus pukukuvaus mainoskuvaus

Eeva Paratiisissa? Eikun ihana Sole Pähkinäniemen omenapuutarhassa :) Solen päätä koristaa Ninkan taipuisa hiuskoru joka kiinnitettiin ihoteipillä!! Kaikkea sitä vauhdissa ja tiimissä keksitäänkin. Mallien, Solen ja Suvin meikeistä ja kampauksista vastasi Jaron Pajunen.

ninka valokuvaus pukukuvaus mainoskuvaus

ninka valokuvaus

Mallina Säde Kankare.  Säde toteutti itselleen upean vintage tyylisen kampauksen ja meikin!

ninka valokuvaus lohja

 Tällainen korsetti on ihana hääpuvun alle tai hääpuvun yläosana. Katariina kyllä osaa kertoa parhaan tavan ja muodon korsetista haaveilevalle! 

ninka valokuvaus lohja

Ninkan birdcage huntu sekä muita koruja ja hiuskoristeita oli kuvauksessa mukana! 

Mallina Suvi Stenfors

ninka valokuvaus lohja

Katso lisää Häät lehden nettisivuille kirjoittamastani artikkelista Katariinan työstä ja inspiraatioista täältä.

 

Kaikki kuvat Ninka Photography

Kuvauspaikkana toimi Pähkinäniemi, Kalkkipetterin puisto sekä Karnaisten korpi Lohjalla.