uniikin hiukorun tilaaminen netistä

Hiuskoru netistä

 

Kuva Ninka Photography, malli Reetta Lehtinen/Modelpoint,kukat Penttala Floral Design

 

Tämä voi nyt kuulostaa hieman mainokselta mutta tosi usein törmään seuraavaan kysymykseen ja päätin tilannetta avata meidän kaupan politiikasta hieman :)

Hiuskoru nettikaupasta, uskallanko tilata?! Miten voi tilata pelkästään kuvan perusteella tietämättä sopiiko kyseinen koru juuri minulle? 

Ninka verkkokaupasta hiuskorun tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Pyrimme kaikin tavoin varmistamaan että saat paljon hyvää tietoa korustasi jo ennen tilauksen tekemistä. Siksi panostamme laadukkaisiin tuotekuviin, tuotetietojen kuvaukseen sekä materiaalitietoihin. Pyrimme myöskin mahdollisuuksien mukaan tiedottamaan etukäteen miten pitkä toimitusaika korulla on. Yleensä se on 1-3 vrk tilauksesta. Postiin kulkuun emme kuitenkaan pysty vaikuttamaan, mutta olemme olleet hyvin onnekkaita eikä meidän tilauksia ole matkalla hukkunut yhtä poikkeusta lukuunottamatta. 

Suurimmasta osasta koruja on tuotekuvan lisäksi myös kuva jossa koru on kampauksessa. Tämä helpottaa hahmottamaan mittasuhteita, sillä jos tulossa on kovin suuri kampaus, liian pieni koru saattaa näyttää, no liian pieneltä! 

Suurinosa koruistamme on kevyitä. Tai tällähetkellä oikeastaan kaikki. Siihen pyrimme. On olemassa mukavia koruja käyttää ja sitten niitä hieman epämukavia. Meiltä saat niitä mukavia. On kuitenkin olemassa erilaisia hiuslaatuja jotka saattavat vaikeuttaa korun poistamista kampauksesta. Erityisesti jos hiuksesi on helposti takkuuntuva, luonnonkihara tai pörröinen, ON TÄRKEÄÄ että pidät kiinni hiuksistasi kun poistat korua. Muutoin vedät korun pois hiuksesta niin että hiukset kiristyvät sen ympärille ja joudut poistamaan hiukset korun ympäriltä yksitellen tai pienissä osissa jotta saat korun irti kampauksesta. Tämä kuitenkin harvoin on ongelma mutta mainitaan nyt siitäkin.

 

Kuva Ninka Photography, malli Matilda/ Modelpoint

Koruillamme on vaihto- ja palautusoikeus. Tämä ei koske korvakoruja tai muita hygienia tuotteiksi laskettavia tuotteita. Hiuskorua ei lasketa hygienituotteeksi kuluttajansuojan mukaan. Voit siis kokeilla koruja huoletta sen saatuasi. Palautettavan tuotteen pitää olla kuitenkin myyntikuntoinen joten älä taivuttele korua, äläkä tuhoa sen pakkausta mikäli päädyt korun palauttamaan tai vaihtamaan. Kerrottakoon tässä että meidän palautusprosettimme on äärettömän pieni. Hiuskoru on turvallista tilata verkkokaupastamme. 

Palautusoikeus ei kuitenkaan koske mittatilaustöitä. Siinä vaiheessa kun mittatilauksena tehty koru on saapunut omistajalleen, on jo vaihdettu lukuisia sähköposteja materiaaleista, istuvuudesta, tyylistä jne. Siihen menee työaikaa eikä toiveiden mukaan valmistunut koru ole välttämättä kaupallinen ja myytävissä seuraavalle kovinkaan nopeasti. Myönnämme kuitenkin mittatilauskoruillemmekin vaihto-oikeiden, eli voit vaihtaa sen mihin tahansa muuhun mallistomme valmiiseen koruun jos kävisi niin että valmistunut koru saavuttuaan olisi jotain aivan muuta kuin mitä kuvittelit. Emme halua pakottaa ketään ostamaan. Haluamme että saat täydellisen korun johon olet täydellisen tyytyväinen. Koska olet meille tärkeä <3

Ja mainittakoon tässä myös että yhtään mittatilauskorua ei ole koskaan vaihdettu joten myös mittatilauskorun tilaaminen on turvallista Ninkasta :) 

Me emme kopio muiden suunnittelijoiden malleja joten voit olla varma että uniikkikorusi on kaikintavoin ainutlaatuinen, uniikki ja sinulle suunniteltu. Pyydän usein kuitenkin inspiraatiokuvia valmiista koruista jotta pystyn hahmottamaan mistä asiakas pitää. Nykyään omia kuvia on jo sen verran että usein pyydän valitsemaan mieleiset mallit niiden joukosta. Näiden kuvien pohjalta on helppoa lähteä viemään keskustelua suunnittelun linjoista eteenpäin. Suunnittelussa voi olla rohkea, ammattilainen suunnittelijana jalostaa ideaa käyttökelpoiseksi. Eikös olisikin ihana, juuri Sinulle suunniteltu ja rakkaudella valmistettu hiuskoru :)

 

Aurinkoista alkaa kevättä!

LOVE 

Nina