Häät - lehti 02/2017 Modernia Glamouria

Häät - lehti 02/2017 Modernia Glamouria

Mitä kaikkia ihanuuksia löytyykään uudesta Häät lehdestä! Tämän kertaista lehteä oli todella jännittävä odottaa sillä olin mukana tuottamassa ja stailaamassa Häämuoti Moderni Glamour - juttua. Meillä oli mahtava työryhmä tekemässä tätä! Valokuvaajana toimit Maria Peltomaa, kampaajana Noora Toiviainen, meikkaajana Minna Granqvist ja mallina Miss Suomi 2017 Michaela Söderholm. Mukana kuvauksissa oli myös lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki. Tässä kurkkaus muutamaan sivuun muotijutussa ja Ninka Photographyn kuvia mitä kaikkia ihanuuksia lehdestä löytyy.. ;) 

Maria Peltomaa photography kuvasi meille upeita kuvia päivästä. Minna Granqvist loihti Michaela Söderholmille upean meikin ja Noora Toiviainen teki kädenkäänteessä toinen toistaan upeampia kampauksia. Tämän jutun stailausta olin suunnitellut hyvin etukäteen joten saimme päivässä paljon aikaiseksi. Jutun punainen lanka löytyi vahvoista asusteista ja pääväri oli musta ja valkoinen, tietysti kimalluksella lisättynä.

häämuoti 2018

Kukituksesta vastasi tälläkertaa Korukimput.fi Rita Eleniuksen upeat luomukset sopivat täydellisesti antamaan väriä mustavalkoiseen teemaan. Tämä kimppu kestää ikuisesti!

Aitojen korujen lisäksi kuvauksissa oli paljon mukana muita asusteita ja koruja. Nicca.fi Lady Gum - silikoni korut olivat oma suosikkini, sillä ne ovat ihanan kevyitä ja graafisia. Eivät kaikki halua kimallusta, tai eivät ainakaan joka kohtaan. Mattamusta Lady gum on ihana vaihtoehto myös hääkoruna, ja on sarjassa myös joitain valkoisia koruja. 

Nämä kynnet! Tämä sormus! Täydellinen mach! 

Upeat kynnet ammattitaidolla teki Susanna´s Nails kynsisalonki.fi

Taisin ottaa näistä aika monta kuvaa, olin niin ihastunut näihin kynsiin!

Upea Timanttisormus on Lotus - Festivo Diamonds Mallistosta.

Niin kiltti en ole tainnut olla että joulupukki minulle tämmöisen toisi, mutta saahan sitä aina toivoa... 

Lehdessä on paljon kaikkea ihanaa häitä ja juhlia suunnittelevalle. Oman kappaleen löytää hyvinvarustetuista lehtipisteistä ja lisäksi kannattaa tutustua Häät.fi nettipalveluun.

 

terkuin Nina