Fantasiakuvaus - Kukkakaari ja seppele

Fantasiakuvaus - Kukkakaari ja seppele

fantasia kuvaus ninka valokuvaus

Edellisessä blogissani kerroin Emmin ja Saanan kanssa tekemistäni Boudoir kuvauksista. Tässä toinen kuvaamistamme seteistä. Tai oikeastaan ensimmäinen, sillä aloitimme tästä fantasiakuvauksesta, se vaati kaikkein eniten valmisteluja.

Tavoitteena oli luoda mahdollisimman satumainen fantasiakuvaus ympäristö pieneen studioon käyttämällä kukkakaarta ja kukkaseppelettä.

Kuvankäsittelyssä lisäsin kuviin grainia - raetta, saadakseni lisää vintage tunnelmaa kuviin. Sävymaailman halusin pitää aavistuksen kylmänä, hieman violettipohjaisena koska mielestäni se tuki tarinaa parhaiten. Tässä muutamia valmiita kuvia kuvauksesta:

Fantasia kuvaus

Fantasia kuvaus Ninka Studiolla

fantasia boudoir kuvaus valokuvaaja Lohja

Fantasia kuvaus Lohja

Ennen kuin pääsimme tähän pisteeseen käytin muutaman perjantai iltapäivän ruokkimalla luovuuttani ja valmistelemalla kuvauksia...

Tähän kuvaukseen tarvittavat materiaalit löytyivät fb kirppikseltä ja Ninka verkkokaupan tulevista vuokratuotteista. Kaikki Ninka Studion rekvisiitta ja tarvikkeet ovat myös vuokrattavissa. Paitsi kameraani en vuokraa. Se on kasvanut minuun kiinni :)

Hankin ihanalta viime kesän morsiamelta kassillisen tekokukkia, joista lähdin rakentamaan koristusta oheiseen vuokratuotteeseemme. Koristeet kiinnitin nippusiteillä kaareen toispuoleisesti. Jotta rakentuvan muodon hahmottaa paremmin, on hyvä ottaa muutama askel taaksepäin tarkastelua varten. Läheltä ei näe syntyvää muotoa eikä sitä miten kukat asettuvat toisiinsa nähden. Oli tärkeää että kaaresta syntyy kukkien runsas vaikutelma, vaikka oikeasti käytin vain osan kassin kukista. Osa kukista oli spraymaalattu kalkkimaalilla. Tämä antoi kukille (pionit) vielä ihanamman satumaisen huurteisen vaikutelman. 

Somistevuokraamosomisteiden vuokraussomisteiden vuokrauskukkaseppele kuvauskeenTein kuvaukseen myös fantasiapäähineenä toimineen kukkaseppeleen ylijääneistä pioneista ja muista tekokukista. Vaikka siihen tavaraa tuli yllättävän paljon se oli silti kohtuullisen kevyt. Tai en tiedä oliko Emmi samaa mieltä...Seppeleen kiinnitykseen käytin kampauspinnejä mutta jos kuvaukset olisivat olleet miljöössä studion sijaan, olisi kiinnitys ollut hyvä olla vaikkapa silkkinauhalla jonka olisi helposti myös kieputtanut seppeleen sekaan. 

Mutta ennen kuin kuvaukset saattoivat alkaa, oli tehtävänä vielä yksi tärkeä vaihe...nimittäin listojen maalaus! Nyt Ninka Studio onkin sitten ihan valmis. Jee! 

ps. Myös studio on vuokrattavissa tunti ja päivävuokralla, jos kaipaat kuvaustiloja paikkakunnalla Lohja <3

Ninka Studio Lohja Kalkkipetteri

Rakkaudella

Nina

Kuvat www.ninkavalokuvaus.com

Malli & Muah Emmi Lähteilä

Assistentti Saana Liukko