Boudoir kuvaus - huomenlahjana itselle ja rakkaallesi

Sinä et näe miten suloinen olet nukkuessasi. Sinä et näe vartalosi kaarta tai olkapääsi kaunista linjaa. Et näe silmiesi säihkettä etkä huuliesi liikkeitä. Sinä näet itsestäsi vain osan. Et näe ihanan haaveilevaa ilmettäsi kun olet mietteissäsi. Et näe sitä mitä minä Sinussa näen. Kauneutta!

Boudoir kuvaus on juuri Sinua varten. Kyllä! Ihan jokaista. Se on muisto Sinulle ja lahja Hänelle. Vaikkapa huomenlahjaksi. Se on Sinun kuvasi. Ihana. Vieraan silmin. Sellaisena kun minä näen Sinut. Kauniina. Olet ihana! Muista rakastaa myös itseäsi.

 Boudoir huomenlahja kuvaus

Huomenlahja boudoir kuvaus Ninka Photography

Boudoir kuvaus huomenlahja Ninka Photograhpyboudoir kuvaus huomenlahja kuvaus Ninka Studio

Boudoir kuvaus voi olla todella voimaannuttava kokemus. Oikeastaan tämän kokemuksen pitäisi olla pakollinen jokaiselle naiselle. Se voi olla matka naiseuden löytämiseen. Tai hetki sen ylistämiseen. Se voi olla oppitunti kuvaan "asettumiseen". Se voi olla lempeä kokemus uuden hyväksyvämmän ja lempeämmän asenteen löytämiseen. Sillä jokaisessa on monia kauniita asioita. Valokuvaajan tehtävä on ohjata Sinua kuvauksessa ja antaa itsevarmuutta. Valokuvaajan tehtävä on auttaa Sinua rentoutumaan. Parhaimmillaan tämä itsevarmuus auttaa Sinua suhtautumaan aina kuviisi uudella tavoin. Jännititkö aiemmin kameraa? Voisiko uudenlainen asennoituminen auttaa Sinua jotta voisit useammin onnistua kuvassa kuin kuvassa?

boudoir kuvaus ninka photography

Miten boudoir kuvaukseen sitten tulisi valmistautua? Katsele netistä, vaikkapa Pinterestistä Sinua miellyttäviä kuvia. Mieti mistä pidät, tai ainakin mistä et pidä. Tämä auttaa Sinua ja kuvaajaasi löytämään yhteisen sävelen jo kuvauksen alussa. On monta tapaa tehdä boudoir kuvausta. Omani on taiteellisen ja muotokuvauksellisen välimaastosta. Mieti mikä kuvaustyyli juuri Sinua miellyttää ja hae tyyliä vastaavia kuvaajia ja tutustu heidän portfolioonsa. Tosin kaikki boudoir kuvat eivät ole julkisessa portfoliossa. Itsekään en suinkaan julkaise kaikkia asiakkaalleni ottamia kuvia netissä. Boudoir on tästä enemmänkin sääntö kuin poikkeus. 

Boudoir kuvaukseen saapuessasi on tärkeää ensimmäiseksi riisua kiristävät vaatteet, esimerkiksi rintaliivit pois, jotta niistä ei jää ikäviä rantuja ihoon. Iho kannattaa myös kosteuttaa hyvin. Edellisellä viikolla ihon kuorinta ja rasvaus. Edellisenä iltana ihon kosteutus. Ja vielä samana aamuna ihon kosteutus. Ja vielä vaikkapa kuvauspaikalle saapuessasi! Tätä ei voi liikaa korostaa. 

Mikäli käytät itseruskettavaa voidetta on tärkeää että iho on kuorittu ja kosteutettu ennen sitä, jotta itseruskettava voide levittyy hyvin eikä jätä epätasaista lopputulosta. Mikäli olet hyvin vaalea testaa itseruskettavaa ensin pienelle alueelle, sillä jos se on oranssi. Älä käytä sitä!

Mitä päälle boudoir kuvaukseen? Vaatteet vai ilman. No molemmat! Ota mukaan runsaasti alusvaatteita joissa viihdyt ja jotka ovat kauniita. Valkoista, mustaa, punaista, violettia pitsiä...ihan mitä haluat. Babydollyt ovat ihania! Ne antavat myös vähän "turvaa" jos tuntuu että alusvaatteet ovat liian paljastavat. Badydolleissa huono puoli on kuitenkin että niissä ei useinkaan ole tukea rintojen kohdalla. Jos haluat tukea rintojen kohdalle, valitse baby doll malli jota voit käyttää rintaliien kanssa. No konsteja on kyllä monia, miten saadaan tämäkin toimimaan. 

Kenkiä! Ehdottomasti paljon kenkiä! Stay up sukat, verkkosukat...koruja..asusteita, viuhkoja, päähineitä..Kaikenlaista! Studiolta löytyy myös vaikka mitä rekvisiittaa joten tärkein mukana tuota asia on ehdottomasti..asenne! 

Boyfriend paita! Eli miehesi kauluspaita tai flanellipaita nappaa salaa mukaasi..entäpä ala osa..Farkut..farkkushortsit. Tai suorat housut. Missä vain viihdyt. Silkkinen aamutakki..pitsipaita..Studiolta löytyy myös vaatteita, asusteita ja koruja lainaan.

Tämän artikkelin kuvat olen kuvannut Ninka Studiolla Lohjan Kalkkipetterissä. Se on erinomainen studio boudoir kuvauksia ajatellen. Ympäristö on rauhallinen, yksityisyys on taattu ja miljöö inspiroiva. Voit samalla istumalla saada kuvaukseen kampauksen ja meikin. Tyyliä voidaan vaihtaa kerran tai parikin! Riippuen minkälaisen kuvauspaketin haluat. Kuvat voivat olla tummia tai vaaleita. Valmiissa kuvagalleriassa on utuisia ja tunnelmallisia yksityiskohta kuvia, rohkeampia kuvia ehkäpä huomenlahjaksi ja enemmän henkilökuvia omaksi muistoksesi.

Lisää kuvia www.ninkavalokuvaus.com

Muista rakastaa myös itseäsi!

Rakkaudella

 

Nina

kuvat Ninka Photography

Malli & Muah Janina Junttila