Osta työtä Suomeen - päivä 1.12

Köp arbete i Finland-dag 1,12

Idag 1,12 är Köp arbete i Finland dag, vilket verkligen är ett bra tema! Vi kan själva besluta om valutan i våra pengar, till exempel i Kina, eller om vi kommer att vara i de utländska billiga butikerna, eller föredrar vi inhemska? Våra val kan påverka den typ av liv vi tillbringar i det här landet. Visst är det inhemska är dyrare eftersom vår momsstruktur är inte särskilt inhemsk konsumtion incitament. Men när vi kommer ihåg att det är moms är dock en skatt för vårt gemensamma bästa, så det är inte värdelöst! Inhemska hantverk och design är något vi bör vara stolta över och komma ihåg att dess värde består av många saker och det verkligen betyder något. 

Inte längre uttalar...! Här resten av den vackra inhemska Vind Kaislan Design kostymer för september skytte dag. Smycken Ninka, hårprydnader Ninka och Anna-Karin Sverige(Vit blommig prydnad), makeup och hår Nea hänvisa r till och RADIUS Norge, modeller Inez och Iris, bilder Ninka Fotografering. Är det inte underbart de här? Nu kommer det att finnas många bilder eftersom jag inte kan välja bara några:) 

Ninka FotograferingNinka Fotografi-Bröllop klänning beskrivningNinka FotograferingNinka Fotografering-Porträtt fotograferingNinka FotograferingNinka Fotografering LohjaNinka Fotografering SmyckenNinka Fotografering Brudklänning BeskrivningNinka FotograferingNinka Fotografering Lohja